Social Safety Panel Conversation

Erasmus University Rotterdam (top level)
Begindatum

donderdag, 20 feb 2020, 13:00

Einddatum

donderdag, 20 feb 2020, 15:00

Ruimte
Erasmus Paviljoen
Campus Woudestein
Gesproken taal
English

Panelgesprek met leden van de EUR-community, waarbij het Acteursgenootschap verschillende scènes over Sociale Veiligheid uitvoert.

Social Safety Panel Conversation

Een gevoel van saamhorigheid en veiligheid zijn van groot belang om je op je gemak te voelen tijdens het werken of studeren. Op de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is het essentieel dat er ruimte is om te praten over de huidige stand van zaken.

Om een open en gericht dialoog te creëren, zal EUR op 20 februari 2020 als gastheer optreden: "Social Safety Panel Conversation". Dit evenement is toegankelijk voor leden van de EUR-community om te praten over het thema sociale veiligheid.

De middag zal worden aangevuld met het Acteursgenootschap, die verschillende scènes over Sociale Veiligheid zal opvoeren.

Meer informatie

Als u vragen heeft over dit evenement, kunt u contact met ons opnemen via diversity@eur.nl.