Studio Erasmus

Dutch

To be announced

Voeg toe aan agenda

Studio Erasmus is de maandelijkse talkshow van de Erasmus Universiteit over wetenschap en actualiteit. Met interviews, minicolleges en livemuziek.

Presentator Geert Maarse gaat in gesprek met wetenschappers over hun onderzoek; verrassend, prikkelend, maar altijd academisch verantwoord.

Informatie over de sprekers volgt zo snel mogelijk.

Studio Erasmus is een programma van de Erasmus Universiteit, in samenwerking met Studium Generale en Vers Beton.

Datum: 21 september 2021
Tijd: 20:30 uur (inloop met livemuziek vanaf 20:00 uur)
Locatie: TBA
Moderatie: Geert Maarse
Toegang: gratis, reserveren aanbevolen

We zijn blij dat we weer publiek mogen ontvangen bij onze programma’s. Je bent van harte welkom om dit evenement fysiek bij te wonen, volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen. Mochten er door veranderende regelgeving onverhoopt minder mensen fysiek aanwezig kunnen zijn, dan hanteren we het moment van reserveren als volgnummer en komt het programma (waar mogelijk) achteraf digitaal beschikbaar op het YouTube-kanaal van de Erasmus Universiteit.