Tentoonstelling 'Welcome back'

Datum
maandag 31 aug 2020, 09:00 - vrijdag 30 okt 2020, 18:00
Type
Voorstelling
Spatie
Erasmus Gallery
Gebouw
Aula
Locatie
Campus Woudestein
Voeg toe aan agenda
Niki de Saint Phalle, zonder titel, 1970 - zeefdruk uit het portfolio ‘Nana Power’, Kunstcollectie EUR

Half maart viel de wereld stil en moesten ook wij de deuren sluiten vanwege het coronavirus. Achter ons ligt een bewogen periode gevuld met leegte en gemis, voor ons ligt de uitdaging van een nieuwe invulling. 

We heten onze studenten en medewerkers met een tentoonstelling graag welcome back* in de Erasmus Gallery. 

De tentoonstelling staat in het teken van het weerzien. Er zijn kunstwerken te zien die behoren tot de Kunstcollectie EUR en die ook gedurende een periode gemist werden. De kunstwerken waren elders, vanwege bruikleen, restauratie of inlijsting in afwachting van de juiste omstandigheden om terug te keren. We heten ook de kunstwerken graag welcome back.

De kunstwerken zijn op anderhalve meter afstand te zien in de Erasmus Gallery op campus Woudestein. Vanwege het coronavirus vindt er geen opening plaats en geldt de richtlijn van 1,5 meter afstand. De Erasmus Gallery is, met inachtneming van deze richtlijn, open voor publiek van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00.

*welcome back - Een groet aan iemand bij zijn terugkeer. …Om iemand van harte en gastvrij te begroeten en ontvangen, bij terugkeer naar een bepaalde plaats of situatie. *retrieved from https://idioms.thefreedictionary.com/welcome+back

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen