!! WORDT VERPLAATST !! Promotie R.Q.H. (Robin) Kloos

Op dinsdag 24 maart 2020 verdedigt R.Q.H. Kloos haar proefschrift, getiteld: ‘Individualized Asparaginase Therapy for Children with Acute Lymphoblastic Leukemia’.
Promotor
Faculteit
Erasmus MC
Co-promotor
Faculteit
Erasmus MC
Begindatum

dinsdag, 24 mrt 2020, 13:30

Einddatum

dinsdag, 24 mrt 2020, 15:00

Ruimte
Senaatszaal
Gebouw
Erasmus Building
Campus Woudestein

In dit proefschrift hebben we onderzocht of het individualiseren van asparaginase tot een effectieve behandeling leidt en wat het effect is op de toxiciteit van asparaginase. Hiervoor hebben we verschillende onderzoeken gedaan.

De openbare verdediging zal plaatsvinden in de Senaatszaal, 1e verdieping Erasmus Building, Campus Woudestein. De ceremonie zal exact om 13.30 uur beginnen. Gezien het plechtige karakter van de bijeenkomst adviseren wij om kinderen onder de 6 jaar niet naar het eerste gedeelte van de ceremonie mee te nemen.