Algemene collecties

Image of the Library collection

Let op! 
Het gebouw van de Universiteitsbibliotheek is van 13 juli tot en met 18 augustus gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden. Lees alles over onze dienstverlening in deze periode

De uitgebreide collectie online bronnen is breed toegankelijk voor studenten, onderzoekers en docenten. Op ieder vakgebied dat aan de EUR wordt gedoceerd schaft de bibliotheek relevante e-journals, e-books en andere online bronnen aan. In de studiezalen vind je de gedrukte handboeken, standaardwerken en recent uitgekomen boeken als aanvulling op de online collectie.

In de LibGuides geven we uitgebreide en actuele informatie over de (online) collectie. Je vindt hier ook de contactgegevens van de faculty liaisons. Raadpleeg de Information Skills Modules en leer effectief zoeken naar wetenschappelijke informatie. Zo vind je je weg binnen de grote hoeveelheid beschikbare online bronnen.

In het hart van de bibliotheek bevindt zich de collectie in open opstelling van het Rotterdamsch Leeskabinet. Deze humaniora collectie bevat romans, thrillers, tijdschriften, populairwetenschappelijke titels, kunstboeken en meer. De collectie is vrij toegankelijk voor alle gebruikers van de bibliotheek.

In de magazijnen beheren we meer dan 900.000 publicaties, je kunt ze opvragen via sEURch.

Heb je een aanschafsuggestie, vul dan het formulier in.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen