Algemene collecties

Image of the Library collection

De uitgebreide collectie digitale bronnen is breed toegankelijk voor studenten, onderzoekers en docenten. Op ieder vakgebied dat aan de EUR wordt gedoceerd schaft de bibliotheek relevante e-journals, e-books en andere digitale bronnen aan. In de studiezalen vind je de gedrukte handboeken, standaardwerken en recent uitgekomen boeken als aanvulling op de digitale collectie.

In de LibGuides geven we uitgebreide en actuele informatie over de (digitale) collectie. Je vindt hier ook de contactgegevens van de faculty liaisons. Raadpleeg de Information Skills Modules en leer effectief zoeken naar wetenschappelijke informatie. Zo vind je je weg binnen de grote hoeveelheid beschikbare digitale bronnen.

In het hart van de bibliotheek bevindt zich de collectie in open opstelling van het Rotterdamsch Leeskabinet. Deze humaniora collectie bevat romans, thrillers, tijdschriften, populairwetenschappelijke titels, kunstboeken en meer. De collectie is vrij toegankelijk voor alle gebruikers van de bibliotheek.

In de magazijnen beheren we meer dan 900.000 publicaties, je kunt ze opvragen via sEURch.

Heb je een aanschafsuggestie, vul dan het formulier in.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen