Global Markets, Local Creativities
Erasmus Mundus International Master

Master Global Markets, Local Creativities (GLOCAL)

Opleiding

In deze tweejarige internationale Master onderzoek je hoe de wereldwijde globalisering van de afgelopen eeuwen invloed heeft op lokale ontwikkelingen en omgekeerd.

Waarom deze opleiding?

• Je krijgt de kans om aan drie universiteiten in verschillende landen te studeren. Daarmee vergroot je jouw culturele kennis en taalkennis.
  • Deze master brengt studenten met verschillende disciplinaire achtergronden samen (geesteswetenschappen, economie en sociale wetenschappen).
  • Je verkrijgt theoretische kennis over internationale relaties en processen van globalisering, maar je wordt ook gestimuleerd om na te denken over wereldwijde trends vanuit een lokaal perspectief.

Carrièremogelijkheden

Met jouw kennis van de wereldeconomie, lokaal ondernemerschap en creativiteit ben je een aanwinst voor veel overheidsinstellingen, bedrijven en internationale organisaties.

Programme name
Global Markets, Local Creativities (GLOCAL)
Tijdsduur
2 jaren