Decaan feliciteert hoogleraren Patrick Verwijmeren en David Veenman

Op woensdag 3 september 2014 verraste decaan Philip Hans Franses de recentelijk benoemde hoogleraren Patrick Verwijmeren en David Veenman met een boeket bloemen.

Patrick Verwijmeren is per 15 juli benoemd tot gewoon hoogleraar Corporate Finance aan Erasmus School of Economics. Verwijmeren onderzoekt onder meer de optimale kapitaalstructuur voor ondernemingen, recente ontwikkelingen in corporate governance, en de kunstmarkt. Zijn voornaamste specialisme vormt bedrijfsfinanciering door middel van converteerbare obligaties.

David Veenman is tevens per 15 juli benoemd en wel tot bijzonder hoogleraar Financiële Verslaggeving en Bedrijfswaardering aan Erasmus School of Economics, vanwege de Vereniging Trustfonds. Veenman gaat leiding geven aan het financial accounting onderzoek.

Verwijmeren en Veenman zullen de komende jaren en een belangrijke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen en versterken van respectievelijk de sectie Finance en de sectie Accounting, Auditing en Control van de capaciteitsgroep Bedrijfseconomie van Erasmus School of Economics.

Op vrijdag 19 september 2014 aanvaardt prof.dr. Patrick Verwijmeren in het openbaar zijn ambt als hoogleraar Corporate Finance aan Erasmus School of Economics met het uitspreken van een rede getiteld “Forensic Finance”.

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communication Officer Erasmus School of Economics +31 6 53 641 846 of rdegroot@ese.eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen