Media Support Centre

Faciliteiten voor radio-interviews

Het Media Support Center van de Erasmus Universiteit Rotterdam biedt op de campus een radiostudio aan, zodat wetenschappers gemakkelijk in de uitzending kunnen komen. Er kan voor radio-interviews verbinding worden gelegd met regionale omroepen, de omroepen van het Mediapark in het Hilversum en elk willekeurig radiostation ter wereld.

Interviewverzoeken

Interviewverzoeken kunnen worden gedaan via Team Persvoorlichting van Marketing & Communicatie of via de voorlichters van de faculteiten. De geïnterviewde wordt door de persvoorlichter en een technicus van het Media Support Center begeleid. De studio is te vinden naast de aula, in AB 9939.

Voor specifieke technische details neemt u contact op met het Media Support Center.

ReserverenTeam Persvoorlichting EUR
T (010) 408 1216