Stress Management Groep

De stressmanagementgroep is bedoeld voor studenten die veel stress ervaren tijdens het studeren, het afleggen van testen (testangst) of het houden van een praatje. Voor studenten die denken dat het werk dat ze doen nooit goed genoeg is, die zichzelf er niet toe kunnen brengen om te studeren of moeite hebben zich te concentreren. In de groep leren en oefenen studenten nieuwe vaardigheden, gebaseerd op de principes van de cognitieve gedragstherapie, om hun perfectionistisch denken en verkeerd gedrag uit te dagen en te veranderen. Studenten krijgen vaardigheden aangereikt om angstgedachten te controleren en moeilijke emoties te beheersen.

De stressmanagementgroep bestaat uit maximaal 10 studenten en duurt 8 wekelijkse sessies. Er vindt een interview plaats voorafgaand aan de training om te zien of deelname nuttig is of dat andere hulp geschikter is.

7 maart 2018 tot en met 8 mei 2018

Woendag 9.30 tot 11.30 uur

Sessies
8 (verdeeld over 9 weken)

Inschrijving
Inschrijving is nu niet mogelijk. Een aankondiging wordt gepubliceerd op SIN Online wanneer inschrijving mogelijk is.