Ervaringen bachelor open dag

Lees de verhalen van bezoekers van de vorige Bachelor Open Dag!
Waarom zijn zij gekomen, wat vinden ze van de Erasmus Universiteit en hoe maken zij een goede studiekeuze?

Fabienne Yap

Fabienne

Fabienne Yap (15, Tilburg, 5 Vwo) “Hier zie ik mezelf wel zitten hoor”

"Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam. Daar ga ik kijken. Ik vind het nog wel erg lastig wat ik moet kiezen. Vorig jaar was ik er van overtuigd dat het geneeskunde moest worden, maar nu twijfel ik weer. Psychologie of sociologie lijkt me ook heel interessant. Rotterdam spreekt me erg aan. Een super mooie en moderne campus. Ik zie me zelf hier wel zitten hoor.”

Bram

Bram Brantjes (15, Castricum, 5 Vwo) “Op de EUR zit ik heel goed op mijn plek”

"Je kunt je nooit te vroeg oriënteren. Ik heb een dubbel N profiel, met zes talen. Economie interesseert me heel erg dus het zal wel iets met business worden. De EUR vind ik een hele leuke universiteit. Daar zit ik natuurlijk perfect op mijn plek. Dus vandaar dat ik vandaag maar eens ga rondkijken wat er allemaal te doen valt hier."

Caitlin Kong

Caitlin

Caitlin Kong (16, Den Haag, 5 Vwo) "Vandaag ga ik heel goed rondkijken" 

"Ik hoef nog niet nu meteen te kiezen, want ik zit pas in 5 Vwo, maar ik vind het wel slim om er op tijd bij te zijn. Mijn broer studeert ook in Rotterdam. Ik vind het ook een super leuke stad. Lekker groot, leuke winkels en cafés en niet zo ver van Den Haag. Ik denk dat ik iets internationaals ga doen, met economie. Vandaag maar even goed rondkijken."