Post-Master

13 resultaten

• Commercieel privaatrecht

Post-master in Commercieel Privaatrecht: De uitgelezen kans kennis en verdieping op academisch niveau op te doen én de LL.M. titel te behalen in 1,5 jaar.
    • 18 maanden
  • Corporate Communication

Post-master in Corporate Communication: The MCC programme is an outstanding opportunity for any executive seeking additional career momentum.
    • 18 maanden
  • Customs and Supply Chain Compliance

Post-master in Customs and supply chain compliance
    • 30 maanden
  • European Master in Law and Economics

Post-master European Master in Law and Economics: Interdisciplinary studies of law and economics at two or three European and Non-European universities.
    • 1 jaar
    • Engels
  • Executive Master of Finance and Control (Registercontroller)

Post-master in Finance and Control (Registercontroller): Een wetenschappelijke beroepsopleiding voor afgestudeerden in (bedrijfs)economie en bedrijfskunde.
    • 2 jaren
  • Executive MBA

Post-master Executive MBA: Designed for working professionals aiming to further develop cross-functional capabilities and improve business skills.
    • 22 maanden
  • Global Executive OneMBA

Post-master Global Executive OneMBA: A 21-month modular executive MBA Program at the Rotterdam School of Management, Erasmus University Rotterdam.
    • 21 maanden
  • Health Sciences

Explore the potential of medical research. In upcoming years, important discoveries will be made in the health sciences. Take part in unearthing these…
    • 13 maanden
  • Internal Auditing & Advisory

De Internal Auditing & Advisory opleiding is een wetenschappelijke beroepsopleiding met een conceptueel deel en een vertaling naar de praktijk
    • 24 maanden
  • International Full-time MBA

Post-master in International Full-time MBA: A key goal of this programme is to deliver a behavioural transformation in participants.
    • 1 jaar