Workshops Career Services

students in a workshop

Career Services heeft voor iedere fase in jouw keuzeproces workshops, die je helpen om je studie en/of carrière te kiezen.

Study switch

Studieswitch

Twijfel je over de bachelor of master die je gekozen hebt? Volg dan de workshop Studieswitch. De uitkomst kan zijn dat je toch in je huidige studierichting doorgaat of je wordt begeleid bij het maken van een nieuwe keuze. In de workshop leer je hoe je het keuzeproces aanpakt en ga je gericht aan de slag met je keuzevraag.

Hatta building

Wie ben ik? Wat wil ik in de toekomst?

In deze tweedelige workshop krijg je inzicht in jezelf en in jouw interesses. Je onderzoekt diverse toekomstige mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

M&C Alumni Network

Netwerken

Netwerken is een effectieve manier om verborgen vacatures te ontdekken. Het doel van deze workshop is om je technieken en inzichten te verschaffen hoe je dit op een laagdrempelige en professionele manier kunt aanpakken. 

LinkedIn logo
LinkedIn

LinkedIn - Basis

Steeds meer bedrijven werven eerst via LinkedIn voor ze de vacature publiceren. Leer in deze workshop hoe je een professioneel uitziend LinkedIn profiel maakt, je netwerk in kaart brengt, deze onderhoudt en hoe oriënteert op de arbeidsmarkt.

 

LinkedIn logo
LinkedIn

LinkedIn - Gevorderd

Leer in deze workshop hoe je je profiel op een wat gevorderde manier voor netwerkdoeleinden kunt inzetten.

Sollicitatiegesprekstraining

Hoe presenteer ik mezelf?

Tijdens deze workshop leer je hoe je jezelf op authentieke wijze presenteert naar de buitenwereld en je leert hoe je een persoonlijk profiel maakt.

Job applicants in a row
Shutterstock

Effectieve strategieën om een baan te vinden

In deze informatieve workshop krijg je inzicht in verschillende manieren om de arbeidsmarkt te benaderen, inclusief de onzichtbare arbeidsmarkt. Je leert over effectieve manieren van solliciteren waarmee je kunt voorkomen dat je met 100 mede sollicitanten moet concurreren. De boodschap is; focus niet alleen op vacaturesites maar zoek je eigen weg. Hoe je dit doet ontdek je in deze workshop.

Massive Open Online Courses - student studying - writing

Sollicitatiebrief & CV

Hoe onderscheid je je met jouw brief en CV? Hoe zorg je dat je opvalt tussen alle andere sollicitaties? In deze intensieve maar ook interactieve workshop leer je hoe je telkens je brief en CV (ja, ook je CV!) voor elke nieuwe sollicitatie kunt aanpassen.

Man die zijn das strikt

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Deze interactieve workshop is bedoeld voor studenten en recent afgestudeerden die zich willen voorbereiden op het voeren van een effectief sollicitatiegesprek.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen