Frans

Apprendre une nouvelle langue, c'est découvrir un autre monde

Heb je de Franse taal nodig voor je studie of loopbaan? Ga je binnenkort op reis en wil je je verstaanbaar maken? Of wil je Frans leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Frans voor cursisten met een academische achtergrond (hbo/wo) vind je hier:

 •    

  • Voor de cursussen Frans (en niveaubepalingen) werkt het LTC samen met Alliance Française, die cursussen aanbiedt op het gebied van de Franse taal en cultuur. 

  • Als student of medewerker van de Erasmus Universiteit kun je een jaarlicentie aanschaffen voor het online programma Rosetta Stone. Met dit programma kun je zelfstandig en online de Franse taal leren. Dat vraagt wel discipline en doorzettingsvermogen. Het online programma is ook geschikt voor het op peil houden van je taalbeheersing. Goed om te weten is dat alle taalvaardigheden, zoals spreken, luisteren, lezen en schrijven, aan bod komen. Je kunt het gehele jaar een licentie aanschaffen via de webshop. 

   • Er is geen afsluitend examen en je ontvangt geen certificaat.
   • Meer informatie over de online cursus Frans (en het overige aanbod van Rosetta Stone) kun je vinden in onze factsheet: online taalcursus.