Italiaans

Imparare una nuova lingua, è scoprire un nuovo mondo

Heb je de Italiaanse taal nodig voor je studie of loopbaan? Ga je binnenkort op reis en wil je je verstaanbaar maken? Of wil je Italiaans leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Italiaans voor cursisten met een academische achtergrond (HBO/WO) vind je hier:

Taaltoets

Een taalassessment Italiaans is een uitgebreide toetsing van alle taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Met een assessment kun je je taalbeheersingsniveau vaststellen. Als alle resultaten zijn verwerkt, ontvang je een verklaring waarin staat op welk niveau je de taal mondeling en schriftelijk beheerst.

Taalcursus

Per cursusperiode bepaalt het LTC welke cursussen worden aangeboden. 

Wekelijkse taalcursus

Met afsluitend examen en certificaat.

Voor de taal Italiaans biedt het LTC de volgende niveaus aan:

(jaarlicentie voor alle niveaus)

Geen afsluitend examen en geen certificaat

Maatwerk

Vanzelfsprekend levert het Language & Training Centre ook graag maatwerk op verzoek van en in overleg met faculteiten, afdelingen, studenten of bedrijven. Maatwerk kunnen we
onderverdelen in:

Individueel

Het is mogelijk om een individuele taaltraining te volgen. Een individuele taaltraining sluit precies aan bij je wensen en behoeften. Het LTC stelt een persoonlijk trainingstraject op. Je doorloopt dit traject onder begeleiding van een ervaren docent. 

Groep

Het is mogelijk om een cursus op maat in te kopen. Deze wordt in overleg afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Dit is al mogelijk voor groepen vanaf 3 personen.

Voor meer informatie over assessments & cursussen op maat of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen via ltc@eur.nl. Om de aanvraag te kunnen verwerken vragen wij je om duidelijk aan te geven om welke taal het gaat en wat de wensen en behoeften zijn.