Japans

新しい言葉の学習は、新しい世界の発見だ

Heb je de Japanse taal nodig voor je studie of loopbaan? Ga je binnenkort op reis en wil je je verstaanbaar maken? Of wil je Japans leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Japans voor cursisten met een academische achtergrond (hbo/wo) vind je hier:

  • Eenmaal per jaar (in januari) organiseren wij een dubbele cursus (batch) Japans voor beginners. Tijdens deze cursus leer je de beginselen van de Japanse taal, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken in een alledaagse context. De cursus bestaat uit 20 lessen van 2,5 uur. Voordeel is dat je tussendoor geen examen hoeft te doen. Je stroomt dus automatisch door van niveau beginners 1 naar niveau beginners 2. Aan het eind van het traject is de stof van twee cursusniveaus behandeld.   

   • Met afsluitend examen en certificaat. 
   • Meer informatie over Japans beginners 1+2 vind je in onze factsheet.
   • Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven cursus Japans beginners 1+2. Naar verwachting bieden wij weer een cursus aan in januari 2019. Indien je een reminder wilt ontvangen zodra inschrijven mogelijk is, kun je een e-mail sturen naar ltc@eur.nl
  • Als student of medewerker van de Erasmus Universiteit kun je een jaarlicentie aanschaffen voor het online programma Rosetta Stone. Met dit programma kun je zelfstandig en online de Japanse taal leren. Dat vraagt wel discipline en doorzettingsvermogen. Het online programma is ook geschikt voor het op peil houden van je taalbeheersing. Goed om te weten is dat alle taalvaardigheden, zoals spreken, luisteren, lezen en schrijven, aan bod komen. Je kunt het gehele jaar een licentie aanschaffen via de webshop. 

   • Er is geen afsluitend examen en je ontvangt geen certificaat.
   • Meer informatie over de online cursus Japanse (en het overige aanbod van Rosetta Stone) kun je vinden in onze factsheet: online taalcursus.