Japans

Japans - Language & Training Centre (2017)

新しい言葉の学習は、新しい世界の発見だ

Heb je de Japanse taal nodig voor je studie of loopbaan? Ga je binnenkort op reis en wil je je verstaanbaar maken? Of wil je Japans leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Japans voor cursisten met een academische achtergrond (hbo/wo) vind je hier:

Eenmaal per jaar (in februari) organiseren wij een dubbele cursus (batch) Japans voor beginners. Tijdens deze cursus leer je de beginselen van de Japanse taal, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken in een alledaagse context. De cursus bestaat uit 20 lessen van 2,5 uur. Voordeel is dat je tussendoor geen examen hoeft te doen. Je stroomt dus automatisch door van niveau beginners 1 naar niveau beginners 2. Aan het eind van het traject is de stof van twee cursusniveaus behandeld.   

  • Met afsluitend examen en certificaat

Inschrijfdeadline is 5 februari 2023

Als student of medewerker van de Erasmus Universiteit kun je een jaarlicentie aanschaffen voor het online programma Rosetta Stone. Met dit programma kun je zelfstandig en online de Japanse taal leren. Dat vraagt wel discipline en doorzettingsvermogen. Het online programma is ook geschikt voor het op peil houden van je taalbeheersing. Goed om te weten is dat alle taalvaardigheden, zoals spreken, luisteren, lezen en schrijven, aan bod komen. Je kunt het gehele jaar een licentie aanschaffen via de webshop. 

  • Er is geen afsluitend examen en je ontvangt geen certificaat

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen