Vrienden van EV

Erasmus Verbindt heeft verschillende partners binnen de Erasmus Universiteit en in Rotterdam; van Gemeente Rotterdam tot verschillende studieverenigingen.

 • Gemeente Rotterdam

  Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn.

  Website van Gemeente Rotterdam

  Logo van de Gemeente Rotterdam
 • Erasmus School of Philosophy (ESPhil)

  ESPhil is de filosofische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze bieden gedegen en vernieuwend onderwijs en onderzoek aan. Volgens de visitatierapporten Onderwijs en Onderzoek behoort de Rotterdamse Erasmus School of Philosophy tot de beste van Nederland.

  Website van ESPhil

  Erasmus School of Philosophy logo
 • Erasmus Institute for Public Knowledge (EIPK)

  EIPK is een interdisciplinair onderzoeksinstituut dat het onderzoek naar publieke thema's wil bevorderen en coördineren en dat banden wil aanknopen met het buiten-academische publiek over deze thema's.

  Website van EIPK

  EIPK logo
 • Erasmus MC

  Het Erasmus MC werkt aan veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften. Daarnaast is het ziekenhuis bezig met onderscheidend toponderwijs dat ambitieuze, nieuwsgierige en getalenteerde studenten aanspreekt en dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen.

  Website van Erasmus MC

 • Erasmus Sustainability Hub (ESH)

  Erasmus Sustainability Hub is een samenwerkingsverband van duurzame studenteninitiatieven van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Door het creëren van een gemeenschap die samenwerking stimuleert door middel van verschillende acties, projecten en initiatieven, streven ze naar het verspreiden van bewustzijn en leren we individuen om duurzaamheid in hun dagelijks leven te integreren.

  Website van ESH

  ESHUB
 • Erasmus Initiatives

  De Erasmus Initiatives zijn drie ambitieuze plannen die de academische inspanningen van de Erasmus Universiteit Rotterdam stroomlijnen, om zo de sociale en economische impact van ons werk te vergroten.

  Website van Erasmus Initiatives

 • Rotterdam Vakmanstad

  Vakmanstad wil kinderen en jongeren in staat stellen om zich te ontplooien. Ze willen dit bereiken door educatieve programma’s te ontwikkelen, waarbij kinderen en jongeren worden uitgedaagd om hun kennis uit te breiden en vaardigheden te verbeteren.

  Website van Vakmanstad

  Rotterdam Vakmanstad

Verenigingen

 • International Faculty Association ACE (IFA ACE)

  IFA ACE is de faculteitsvereniging van de faculteit Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC). Haar belangrijkste doelen zijn het organiseren van studiegerelateerde activiteiten voor ESHCC-studenten, het verbreden van de perspectieven van de studenten en hen zich thuis te laten voelen binnen onze faculteit.

  Website van IFA ACE

 • Cedo Nulli

  Cedo Nulli is de studievereniging van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (Psychologie, Bestuurskunde, Sociologie, Management van Internationale Maatschappelijke Uitdagingen en Pedagogische Wetenschappen) van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Website van Cedo Nulli

 • Economic Faculty association Rotterdam

  EFR is de oudste studievereniging van Rotterdam. EFR is opgericht in 1925 en heeft een langdurige relatie met het studentenleven in Rotterdam. Elk jaar organiseren ze verschillende activiteiten en evenementen voor studenten van de Erasmus School of Economics en andere studenten van de Erasmus Universiteit.

  Website van EFR

  EFR Logo
 • Wijsgerige Faculteitsvereniging ERA

  ERA is de faculteitsvereniging van de Erasmus School of Philosophy, opgericht in 1986. ERA organiseert activiteiten voor alle mensen verbonden aan de faculteit, dus voor zowel voltijd-, deeltijd-, master-, en double degree studenten, medewerkers en alumni.

  Website van ERA

  ERA logo
 • Erasmus University College Student Association (EUCSA)

  EUCSA is een hechte, internationale studentengemeenschap. Deze onafhankelijke studentenvereniging biedt alles wat je zoekt in je studentenleven; ontmoet nieuwe vrienden in alle cohorten, neem deel aan fantastische evenementen en word lid van een van de vele ongelooflijke commissies.

  Website van EUCSA

  EUCSA logo
 • FAECTOR

  FAECTOR is de officiële studievereniging van de Erasmus School of Economics en met meer dan 1900 leden zijn we de grootste en meest prestigieuze vereniging voor studenten die geïnteresseerd zijn in econometrie wereldwijd. Ze verrijken de studentenervaring van alle econometristen in de breedste zin van het woord.

  Website van FAECTOR

  Logo of the study association FAECTOR
 • Medische Faculteits Vereniging Rotterdam (MFVR)

  MFVR is de faculteitsvereniging van en voor studenten aan het Erasmus MC in Rotterdam. De vereniging is opgericht op 10 april 1967 en kent intussen circa 2200 leden.

  Website van MFVR

 • SHARE

  SHARE is de faculteitsvereniging van de studie 'Gezondheidsbeleid en -management' aan de EUR. De vereniging heeft als doel de belangen van haar leden te behartigen. Dit doen we door het aanbieden van allerlei informatie en activiteiten, het verzorgen van contact tussen studenten onderling en tussen studenten en de arbeidsmarkt.

  Website van SHARE

  SHARE Studentenverening Logo
 • STAR

  STAR is de studievereniging van Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit (RSM). Met meer dan 6.500 leden, meer dan 250 actieve leden en ongeveer 450 evenementen, STAR is de grootste studievereniging van Europa.

  Website van STAR

  STAR logo

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen