Master City Developer

Post-master Master City Developer

Opleiding

De Master City Developer (MCD) is een toonaangevende postacademische MSc opleiding. MCD biedt verdieping en versnelt de ontwikkeling van professionals werkzaam in stedelijke ontwikkelingsprojecten.

Meer over de inhoud van deze opleiding

Waarom deze opleiding?

De MCD reikt kennis, kunde en vaardigheden aan om op strategisch niveau te sturen in complexe stedelijke ontwikkelprojecten. De MCD biedt niet alleen de combinatie van (plan)economie en fysieke ruimte; ook financiën, (grond)beleid, recht, sociologie, stedenbouw, politiek-bestuurlijke verhoudingen, management en communicatie krijgen veel aandacht. Ruimtelijke conceptontwikkeling, klantgericht denken en strategievorming worden gekoppeld. Persoonlijke groei staat voorop.

Waarom deze opleiding?

Carrièremogelijkheden

Deelnemers worden opgeleid om een leidende rol te vervullen in de effectieve aansturing van gebiedsgerichte projecten.

Bekijk je carrièrekansen

Programme name
Master City Developer
Post-master
Tijdsduur
2 jaren
Campus Woudestein, Rotterdam
Collegegeld (2018-2019)**
  • €29.700 (Wettelijk tarief)
  • €29.700 (Instellingstarief: EER-studenten)
  • €29.700 (Instellingstarief: niet-EER/EU-studenten)
  • * Losse modules (1 t/m 6) € 4.800.