Luuk Teeuwen

Wat mij vooral aanspreekt aan het programma is de grote vrijheid die je krijgt.

Luuk Teeuwen

Student Dubbelstudie Economie en Recht

Bij het zoeken naar de juiste studie kwam ik erachter dat ik heel veel dingen leuk vind. Door het technische profiel dat ik op de middelbare school had gevolgd, kon ik bovendien alle kanten op. Uiteindelijk heb ik voor de Dubbelstudie Economie en Recht gekozen, een keuze waar ik nog steeds achter sta!

Het programma combineert twee studies en je leert aan de ene kant hoe de economie en bedrijven werken en aan de andere kant hoe juridische problemen in elkaar steken. Ik vond het altijd leuk om problemen van meerdere kanten te bekijken en dat komt zo goed uit. Verder staan beide studies dicht bij de maatschappij:alles wat je leert kan je gelijk toepassen in de wereld om je heen.

Wat mij vooral aanspreekt aan het programma is de grote vrijheid die je krijgt. Zo wilde ik heel graag een tijd in het buitenland studeren en dat is zelfs met deze dubbelstudie goed mogelijk. Eind vorig jaar heb ik bijna vijf maanden in Istanbul gestudeerd, wat een geweldige ervaring was.

Ook naast je studie heb je genoeg tijd om leuke dingen te doen en Rotterdam heeft als grote stad veel te bieden. Zelf ben ik in mijn eerste jaar op kamers gegaan, lid geworden bij de studievereniging en heb ik zaalvoetbal gespeeld bij Erasmus Sport. Al met al kan ik Rotterdam zeker aanraden als studentenstad!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen