Madelon Zweep

De colleges sloten goed aan bij de verschillende masterclasses, waardoor ik erg ben uitgedaagd om de theorie toe te passen in de praktijk.
Madelon Zweep
Student master Aansprakelijkheid en Verzekering 2015-2016

De master was voor mij een leerzame en intensieve master, voornamelijk door de combinatie van theorie en praktijk. Naast het volgen van colleges stonden er gedurende het masterprogramma verschillende masterclasses en uitstapjes naar advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen gepland. Niet onbelangrijk is daarnaast de ontwikkeling van goede schrijfvaardigheden door het onderzoekspracticum in het eerste blok.

De colleges sloten goed aan bij de verschillende masterclasses, waardoor ik erg ben uitgedaagd om de theorie toe te passen in de praktijk. Dit geeft een andere kijk op de stof, waardoor de master het enthousiasme goed vasthoudt. Bovendien zijn de masterclasses en uitstapjes uitstekend om voor jezelf een beeld te vormen over het werkveld en of dat aansluit bij jouw verwachtingen. De verplichte stageperiode biedt deze mogelijkheid ook, door zowel bij een advocatenkantoor als verzekeringsmaatschappij stage te lopen. De master is een aanrader voor studenten die zich graag willen verdiepen in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en naast het leren van de theorie gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor de overige activiteiten die de master te bieden heeft.