Marlon van der Slot

De verdiepende vakken die in de master Fiscaal Recht gegeven worden, zijn een perfecte aansluiting op de bachelor fiscaal recht.
Marlon van der Slot
Student Erasmus School of Law

''Op de middelbare school twijfelde ik al een tijdje tussen de studies Economie en Fiscaal Recht en besloot ik Economie te gaan studeren. Het jaar daarop besloot ik ook de bachelor Fiscaal Recht te gaan volgen en daarop aansluitend volg ik nu met alle plezier de master Fiscaal Recht. Na de bachelor Fiscaal Recht was het voor mij een logische stap om ook de master Fiscaal Recht te volgen. Een keuze die een juiste bleek te zijn, want ik ga elke dag met plezier aan de studie. 

Ik ben blij dat ik voor deze master heb gekozen, aangezien de fiscaliteit mij erg interesseert. Iedereen heeft dagelijks met belastingen te maken, wat het vak zeer actueel maakt. Mijn interesse gaat uit naar de dynamische wereld van de fiscaliteit en ik hoop in deze dynamische wereld veel te kunnen bereiken.

De verdiepende vakken die in de master Fiscaal Recht gegeven worden, zijn een perfecte aansluiting op de bachelor fiscaal recht. De docenten van de master brengen veel praktijkkennis over en geven les op een interactieve wijze, hetgeen de studieresultaten ten goede komt. De master aan de Erasmus Universiteit is een perfecte uitdaging om je fiscale kennis te verbreden en je klaar te stomen voor de praktijk. Erasmus Universiteit is een goede universiteit, waar alles op en top geregeld is. Ik voel mij hier erg op mijn plek en heb dan ook geen moment spijt gehad dat ik op deze universiteit de master Fiscaal Recht ben gaan volgen.''