Miranda Berkhoef

Current facets (Pre-Master)

Miranda Berkhoef, afgestudeerd Bachelor in Bedrijfskunde
Mijn studie helpt me nog elke dag..
Miranda Berkhoef
Afgestudeerd Bachelor in Bedrijfskunde
Miranda Berkhoef, afgestudeerd Bachelor in Bedrijfskunde

Mijn studie helpt me nog elke dag..

Mijn eerste en huidige baan vond ik als consultant bij McKinsey & Company, een gerenommeerd strategisch adviesbureau. Als consultant geef ik professioneel advies en zorg ik dat onze cliënten nieuwe inzichten krijgen en mogelijkheden zien. Het werk is ontzettend divers: elke drie maanden een andere cliënt in een ander functioneel gebied, industrie en/of land. Het is een uitdagende baan en geen enkele dag is hetzelfde, kortom; mijn werk vraagt om 200% inzet.

De kennis en ervaring die ik meekreeg van mijn studie helpen me nog elke dag. Ik weet voldoende van alle functies binnen een bedrijf om er meer van te willen en kunnen begrijpen. Een ander voordeel is dat ik vanuit een bedrijfskundig framework kan denken en alle inzichten aan elkaar kan knopen.

De studie in Rotterdam vond ik enorm veelzijdig, zowel binnen als buiten de collegezaal. Theorie, praktijk, tentamens, verslagen, teamwork of alleen aan de slag: alles kwam aan bod. Naast de studie was er voor mij ook genoeg te beleven: binnen de studievereniging, of als studentassistent en als ambassador. Door mijn uitwisseling naar Wharton Business School in Philadelphia en mijn stage bij Roland Berger Strategy Consultants kreeg ik bevestigd waar ik professioneel gezien helemaal voor wilde gaan: consultancy.