Nicolien Verhoeks

Met deze master heb ik mij kunnen onderscheiden in de praktijk.
Nicolien Verhoeks
Student master Aansprakelijkheid en Verzekering 2014-2015

De master Aansprakelijk en Verzekering was voor mij de allerbeste keuze!

In deze master zat alles wat ik zocht; een specialisatie op een bepaald rechtsgebied, het persoonlijke contact met hoogleraren, kennismaking met de praktijk en natuurlijk de stages. Vanaf dag één word je in het diepe gegooid. Zo sta je op de eerste kennismakingsdag jezelf al te presenteren aan de associates.

Het bijzondere aan deze master is dat je juridisch wordt uitgedaagd. Daarnaast ga je werken aan je schrijfvaardigheden. In de praktijk heb ik daar veel voordeel van ondervonden.
Ook je presentatievaardigheden worden keer op keer op de proef gesteld. Niet de hoogleraar, maar jij geeft college over de stof. Vervolgens ga je samen met de medestudenten in discussie over diverse stellingen. Het is echt een heel interactieve master.

Tijdens het volgen van de master heb ik kennis gemaakt met advocatenkantoren en verzekeraars. Sommige kantoren kende ik helemaal niet voordat ik hieraan begon. Nu weet ik dat het dé kantoren zijn op het gebied van  het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. De master vraagt veel van je. Dat betekent dus dat je soms ook wat vrije tijd moet inleveren. Maar als jij er zin in hebt om een jaar hard te werken, dan krijg je er ook veel voor terug. Met deze master heb ik mij kunnen onderscheiden in de praktijk. Zonder deze master had ik niet zo’n mooie baan kunnen krijgen!