De IAME 2021 Conferentie is officieel begonnen!

Op 25 november is de IAME 2021 Conferentie officieel begonnen. Na maandenlang van hard werken en voorbereidingen, kan het team achter de conferentie eindelijk de resultaten van hun werk zien. Als de eerste dag een indicatie is voor de rest van de conferentie dan zal het een groot succes worden!

Samenvatting

De kick off van de conferentie vond plaats op woensdagavond met een welkomsborrel in de Foodhallen Rotterdam, waar genoten kan worden van eten van over heel de wereld. Natuurlijk konden de typisch Nederlandse bitterballen ook niet missen. Hier zijn alle afgevaardigden weer bij elkaar gekomen na een pauze van anderhalf jaar.

Op donderdag, 25 november, begon IAME 2021 officieel. Na het welkomstwoord van de directeur van UPT, Larissa van der Lugt, werden twee keynote sprekers aangekondigd. De eerste keynote spreker was Allard Castelein, de CEO van Havenbedrijf Rotterdam. Hij heeft de afgevaardigden geïnformeerd over wat het bedrijf precies doet en wat hun plannen voor de toekomst zijn, specifiek wat betreft het CO2 vrij maken van de scheepsindustrie. 

De tweede keynote spreker was Annet Koster, de managing director van the Royal Association of Netherlands Shipowners. Zij sprak namens de Nederlandse gemeenschap van scheepseigenaren over de toekomst van (schone) scheepvaart. Hierna begon de panel discussie waar alle vragen over deze onderwerpen werden beantwoord en gediscussieerd.

Een pauze volgde, waarna de parallel sessies begonnen. Zoals de naam al zegt, vonden er 60 verschillende sessies tegelijkertijd plaats waar diverse onderwerpen werden besproken.

Voorproefje

De andere twee dagen van IAME 2021 zullen gevuld zijn met nog meer interessante sessies en activiteiten. De afgevaardigden zullen de kans krijgen om met de industrie, zoals lokale bedrijven, te praten. Daarnaast zal er een event fair en haven excursie zijn. Je kan Rotterdam natuurlijk niet verlaten voordat de beroemde haven is bezocht! Alle afgevaardigden zullen ook van goed eten kunnen genieten tijdens de lunch en het conferentie diner.

IAME 2021

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen