Kick off programma Leadership in Commodity Trade and Supply Networks

dr. Wouter Jacobs, Maarten Frowein en in rolstoel Marc van der Kuilen zorgeloos een vliegende start van Courage Day Leadership programma Commodity Trade

Het programma Leadership in Commodity Trade and Supply Networks is gestart. De eerste leadership challenge is de Courage Day met dr. Wouter Jacobs, Maarten Frowein en inspirator Marc van der Kuilen. 

Dr. Wouter Jacobs van Erasmus UPT, Centre for Urban, Port and Transport Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is de grote aanjager van het programma.

Verdieping en duiding

Jacobs: “Er is grote behoefte in de branche naar verdieping en context. Behoefte naar soft skills. Deze opleiding is de enige in Europa en het biedt antwoorden op complexe en strategische vraagstukken die de wereldhandel bepalen.”

Leren door doen

Het programma aan de Erasmus Universiteit combineert academische inzichten met de nodige ervaring uit de praktijk. Leren door reflecteren staat centraal in het programma. Waar real world cases, rollenspellen en scenario’s uitvoerig aan bod komen. Het is leren door doen.Bij ieder van de 7 verschillende masterclasses leggen experts uit de branche de deelnemers het vuur aan de schenen. Deelnemers sluiten het programma af met een week in Singapore. Dit gebeurt in samenwerking met het International Trading Institute van de Singapore Management University.  

Wilt u weten wat Erasmus UPT voor u kan betekenen? Neem nu contact op en plan uw afspraak!

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen