Succesfactoren voor winkels

Giuliano Mingardo tijdens een lezing voor de NRW (Nederlandse Raad Winkelcentra). Mingardo is senior onderzoeker bij het Erasmus Centre for Urban, Port and Transport Economcis (Erasmus UPT). Hij is gespecialiseerd in parkeerbeleid en mobiliteitsmanagement.

“Automobilisten zijn minder belangrijke voor de omzet van winkels dan winkeliers denken.” Dit stelt Giuliano Mingardo tijdens een lezing voor de NRW (Nederlandse Raad Winkelcentra).

In zijn lezing voor NRW maakt Mingardo duidelijk dat de klanten die met andere vervoersmiddelen komen (OV, fiets of lopen) ook heel belangrijk zijn voor de omzet van winkels. Mingardo: “Uit onderzoek blijkt er dat meer dan 200 factoren zijn die van invloed zijn op de aantrekkelijkheid van een binnenstad. Dus de focus op alleen parkeren is te beperkt. Er zijn nog veel andere factoren die een rol kunnen spelen om stedelijke winkelgebieden aantrekkelijker te maken.”

Giuliano Mingardo hield zijn lezing tijdens Provada 2019. Hij deed dit op uitnodiging van de NRW. De NRW verenigt deskundigen, belanghebbenden en vernieuwers binnen de winkelomgeving. Door kennis te delen helpt NRW partijen hun kennisontwikkeling over alle facetten van het behouden van een aantrekkelijke en toekomstbestendige winkelomgeving te verdiepen. 

Mingardo is senior onderzoeker bij het Erasmus Centre for Urban, Port and Transport Economcis (Erasmus UPT). Hij is gespecialiseerd in parkeerbeleid en mobiliteitsmanagement en adviseert regelmatig (lokale) overheden en bedrijven over deze kwesties.

Meer weten? Bel nu en plan uw afspraak!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen