In-house programma Havenbedrijf en gemeente Amsterdam

Medewerkers van de gemeente Amsterdam en het Havenbedrijf Amsterdam zochten verdieping van hun kennis over wat de havensector daadwerkelijk voor Amsterdam en de regio betekent. Erasmus Centre for Urban, Port and Transport (UPT) heeft hiervoor een collegereeks ontwikkeld. 

Speciaal voor deze masterclasses heeft Erasmus UPT samengewerkt met Rotterdam School of Management. Hierdoor zijn de beste experts op het gebied van innovatie en digitalisering actief betrokken bij de invulling van de collegereeks.

Verdieping en inzichten

Door het hoogstaande niveau van de masterclasses ontstaat bij de deelnemers een diepgaand besef over de oorzakelijke verbanden tussen de economie van de haven Amsterdam en de stad Amsterdam. Op deze wijze leveren de specialisten van Erasmus UPT en RSM het meest actuele overzicht en inzicht in de drijvende krachten tussen de haven en de stad Amsterdam. 

Betere besluiten nemen

Het ontwikkelen en aanbieden van gespecialiseerde masterclasses zorgt ervoor dat professionals in het domein van haveneconomie betere besluiten kunnen nemen.

Wilt u weten Erasmus UPT voor u kan betekenen? 

Betrokken onderzoekers

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen