Carrièremogelijkheden

Fiscale Economie

De Rotterdamse fiscaal econoom is zeer gewild op de arbeidsmarkt. De opleiding Fiscale Economie sluit goed aan op de praktijk. Dat komt onder andere doordat diverse wetenschappelijke medewerkers binnen de opleiding tevens actief zijn bij overkoepelende beroepsorganisaties, belastingadvieskantoren, de rechterlijke macht en overheidsinstellingen.

Waar zie jij jezelf na je studie? Op een advieskantoor of bij de Belastingdienst? Bij een bedrijf, overheidsinstelling of non-profit organisatie? Of lijkt het bank- en verzekeringswezen of de accountantswereld meer iets voor jou? Goed om te weten dat je als fiscaal econoom op de meest uiteenlopende plekken terecht kunt.

Het overgrote deel van de studenten komt bij belastingadvieskantoren of bij de belastingdienst terecht of op fiscale afdelingen van grotere bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Ook binnen het bank- en verzekeringswezen en binnen de accountantswereld blijkt de fiscaal econoom – vanwege zijn of haar specifieke kennis – gewild te zijn.

Je kunt je na je master ook verder specialiseren. Zo is het studieprogramma Europese Fiscale Studies jouw kans om toe te treden tot een selecte groep Europese topfiscalisten. Experts met diepgravende kennis van fiscale arresten van het Europese Hof van Justitie, Europese fiscale regelgeving en de relatie tussen het nationale en internationale belastingrecht.

De praktijk of verder de diepte in: aan jou de keus!

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen