Voorlichtingswebinar Postacademische opleiding Data Science & Business Analytics

Erasmus Q-Intelligence HR Analytics
Datum
vrijdag 14 apr 2023, 15:00 - 16:30
Type
Studievoorlichting
Aanmelden voor deze bijeenkomst Voeg toe aan agenda

Wil je aan de slag met Data Science? We nodigen je graag uit voor de online voorlichtingsbijeenkomst op de campus van de Erasmus Universiteit op vrijdag 14 april 2023 over de opleiding Data Science & Business Analytics. 

De eenjarige opleiding Data Science & Business Analytics is het toonaangevende programma voor Data Scientists die tot de top in hun veld willen behoren. Deelnemers zijn na afloop in staat om zelfstandig geavanceerde analyse-methoden in te zetten, inzichten te halen uit Big Data en door ‘analytics’ onderbouwde beslissingen te nemen. Het hands-on curriculum bevat onderdelen op het gebied van statistiek, management science, computer science en privacyrecht. Na afloop is er de mogelijkheid de internationaal erkende titel Certified Analytics Professional (CAP) te behalen.

De opleiding start begin september 2023. We bieden de opleiding zowel klassikaal als online aan. 

De opleiding is bedoeld voor professionals die inzichten willen halen uit data en analytics willen inzetten in hun werkomgeving. De opleiding richt zich zowel op analisten die zelf aan de slag willen met de technieken als op managers en leidinggevenden die een data science team willen aansturen. 

Meld je nu aan voor de voorlichtingsbijeenkomst!
 

Meer informatie

Erasmus Q-intelligence is verbonden aan het Econometrisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij leveren oplossingen voor data gerelateerde vraagstukken in de vorm van advies en onderwijs.
Ga naar uitgebreide informatie over de opleiding Data Science & Business Analytics

E: eqi-voorlichting@ese.eur.nl

T: 010 - 408 11 68

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen