Betrokken wetenschappers en docenten

Program Directors

Max van Liemt
Max van Liemt MSc

Max is verantwoordelijk voor de opleiding HR Analytics. Max is afgestudeerd in Human Resource Management en heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring als (interim) HR-professional. Hij is bovenmatig geïnteresseerd in het verbeteren van prestaties van organisaties en de wijze waarop HRM hier –aanwijsbaar- aan kan bijdragen.

Miniatuurvoorbeeld
dr. Willem Peter de Ridder

Willem Peter is verantwoordelijk voor de opleidingen Strategische kijk op kunstmatige intelligentie en Digitale transformatie voor commissarissen en toezichthouders. Willem Peter is spreker, postacademisch docent en strategieconsultant. Als directeur van Futures Studies ondersteunt hij organisaties bij het verkennen van de toekomst en het formuleren van een toekomstbestendige strategie. 

Thumbnail
dr. Ronald Huisman

Ronald is verantwoordelijk voor de opleiding Data Analytics voor Managers. Ronald is een ervaren ondernemer op het gebied van energy finance en universitair hoofddocent bij de afdeling bedrijfseconomie aan de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van commodity hedging, energy finance and behavioral finance.

Marcel Ribbens
Marcel Ribbens

Marcel is verantwoordelijk voor de opleiding Data Analytics voor Marketing Managers. Marcel is expert op gebied van marketing&sales strategie, bouwen van sterke merken, product ontwikkeling, (e-)commerce en de gehele moderne communicatie mix. Zijn resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door een sterke consumenten focus en het geloof in zowel de magie (inspiratie/creativiteit) als de logica (data/technologie) van marketing.

Wetenschappers

Thumbnail
prof.dr.ir. Rommert Dekker
Professor Quantitative Logistics, Operations Research and IT
Thumbnail
prof.dr. Dick van Dijk
Professor Financial Econometrics
Thumbnail
prof.dr. Dennis Fok
Professor Applied Econometrics
Thumbnail
prof.dr. Philip Hans Franses
Professor Applied Econometrics and Marketing Research
Thumbnail
prof.dr. Patrick Groenen
Professor Statistics
Placeholder man
prof.dr. Dennis Huisman
Professor Public Transport Optimization
Thumbnail
prof.dr. Richard Paap
Professor Econometrics
Thumbnail
dr. Michel van de Velden
Associate professor Statistics
Thumbnail
prof.dr. Albert Wagelmans
Professor Management Science

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen