HR Analytics

Verbindt strategische HR-beslissingen met kwantitatieve analyses

Het Executive Program HR Analytics leert u om op een datagedreven manier strategische HR-analyses te ontwikkelen en HR-beslissingen met data te onderbouwen. Hiermee is uw organisatie in staat om betere besluiten te nemen, zoals het aantrekken van talent, hen te behouden en het beste in hen naar boven te halen. In de opleiding besteden wij tevens aandacht aan de organisatorische implementatie van HR Analytics en de invloed van data governance, privacy en ethiek. Onder begeleiding van de docenten gaat u aan de slag met een concrete analytisch vraagstuk uit uw organisatie.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die HR Analytics wil leren inzetten voor HR-management. Deelnemers zijn (toekomstige) HR-analisten, HR-directeuren, HR-managers en HR-consultants. Deelnemers komen uit verschillende sectoren, zoals financiële dienstverlening, zorginstellingen, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverlening. 

Deelnemers hebben een HBO- en/of academische graad (of vergelijkbaar) en een aantal jaren werkervaring. Kennis op het gebied van statistiek is niet vereist.

Waarom deze opleiding?

  • U leert om strategische vraagstukken op analytische wijze te benaderen
  • U leert uw data ten volste te benutten ten behoeve van uw organisatie en haar medewerkers
  • U leert het snel ontwikkelende veld van HR-analytics te overzien
  • U leert resultaten uit analytics-onderzoek te vertalen naar dagelijkse praktijk

Alumni aan het woord

"De opleiding biedt handvaten voor het aanpakken van analytics vraagstukken dankzij een slimme mix van academische raamwerken en best-practices. Docenten en gastsprekers weten hun enthousiasme en ervaring goed over te brengen op de groep." 

"Heel waardevol programma waarbij het delen van ervaringen wordt gecombineerd met de analyse van docenten."

In het kort:

Start14 april 2022
Aantal bijeenkomsten6
GroepsgrootteMax. 25
CollegedagDonderdag van 16:00 - 21:00 uur
Collegegeld

De deelnamekosten bedragen € 3.600,- vrij van btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, diner, koffie/thee en parkeerkaarten. 

LocatieLommerrijk, Rotterdam
Inschrijven

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen