Team Erasmus Q-Intelligence

De mensen van Erasmus Q-Intelligence vormen samen een gemotiveerd team dat haar expertise met veel enthousiasme inzet om de kwantitatieve vraagstukken van organisaties te beantwoorden.

Data Scientists

Kristiaan Glorie
dr. Kristiaan Glorie
Program Director

Kristiaan is gespecialiseerd in het ontwerpen van schaalbare optimalisatie-algoritmen voor onder andere Erasmus MC en de Nederlandse Transplantatie Stichting. Hij is verantwoordelijk voor de opleiding Data Science & Business Analytics.

Koen Bel
dr. Koen Bel
Data Scientist

Koen past zijn kennis van marketing econometrie toe in HRM, sales en marketing voor onder andere APG, LaBan Foods en het Van Gogh Museum. Hij is verantwoordelijk voor de opleiding HR Analytics.

Kim Schouten
dr. Kim Schouten
Data Scientist

Kim is betrokken bij de ontwikkeling van data-gedreven webapplicaties (met name FCastTM), voor onder andere Laban Foods, Bieze Food Group en Gazelle. Zijn expertise ligt bij data retrieval, sentiment analyse en machine learning.

Placeholder vrouw
Sheila Kap
Junior Data Scientist

Sheila ontwikkelt en verbetert de front-end van webapplicaties (met name FCastTM en zijn extensies). Daarnaast heeft zij haar expertise op het gebied machine learning toegepast voor onder andere APG.

Kim Leliveld
Kim Leliveld MSc
Junior Data Scientist

Kim houdt zich bezig met afzetvoorspellingen voor onder andere Laban Foods, Bieze Food Group en Gazelle. Haar econometrische achtergrond zet zij verder in op het gebied van HR Analytics voor APG en de Nederlandse Spoorwegen.

Sven Pors
Sven Pors MSc
Junior Data Scientist

Sven zet zijn specialisatie in informatiekunde in voor de ontwikkeling van webapplicaties (FCastTM en de productieplanner) voor Laban Foods. Zijn inzicht in IT-oplossingen draagt bij aan optimalisatie van onze applicaties.

Organisatie

Cees van Halem
prof.dr. Cees van Halem
Directeur

Cees is Emeritus hoogleraar Management Accounting aan de Erasmus Universiteit en heeft een ruime staat van dienst in zowel de wetenschap als in het bedrijfsleven. Directeur-eigenaar van Oasis (later overgegaan in Ordina VisionWorks) in de periode 1985-2002. Cees is Huidig statutair-directeur van Erasmus Q-Intelligence.

Anna Vermeul
Anna Vermeul
Directie secretaris

Anna Vermeul is werkzaam geweest in het bedrijfsleven, bij de overheid en in publiek-private samenwerkingsverbanden. Zij is sinds 2005 werkzaam bij de EUR Holding van de Erasmus Universiteit als directiesecretaris en manager Marketing & Communicatie.

Aagje Boelhouwer
Aagje Boelhouwer MSc
Marketing & Communicatie

Aagje combineert haar facility management en communicatie achtergrond o.a. door het organiseren van diverse events en bijeenkomsten. Daarnaast ontwikkelt zij marketingcampagnes, marketing en communicatie materialen en website. 

Henny van den Bergh
Henny van den Bergh
Medewerker projecten

Henny is sinds 1996 werkzaam op de Erasmus Universiteit. Henny organiseert diverse bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast onderhoudt Henny veel contact met onze huidige en toekomstige studenten en zet zij zich in voor de programma's die via Professional Education worden aangeboden.

Jolanda Klos
Jolanda Klos
Program Coordinator en administrateur

Jolanda is Program Coordinator van de postacademische opleiding Data Science & Business Analytics. Daarnaast zet Jolanda zich als administrateur in voor de financiële afdeling van EQI.  

Thije van Mourik
Thije van Mourik
Student Assistent

Als student assistent ondersteunt Thije bij de diverse opleidingen van Erasmus Q-Intelligence en is hij het aanspreekpunt voor studenten. 

Evelien Varkevisser
Evelien Varkevisser
Student Assistent

Als student assistent ondersteunt Evelien bij de diverse opleidingen van Erasmus Q-Intelligence en is zij het aanspreekpunt voor studenten. 

Aan Erasmus Q-Intelligence verbonden docenten en wetenschappers

Overzicht met docenten en wetenschappers
EQI Team 2020

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

E-mailadres
Telefoon
010 - 408 11 68