Team Erasmus Q-Intelligence

 • Kristiaan Glorie
  dr. Kristiaan Glorie

  Directeur

  Kristiaan geeft dagelijkse leiding aan het team. Hij adviseert bedrijven over de inzet van analytics voor o.a. forecasting, operations en procesoptimalisatie. Hij heeft gewerkt met een variëteit aan cliënten waaronder Gazelle, het Erasmus MC, de Douane en Knab bank.

 • Koen Bel
  dr. Koen Bel

  Data Scientist

  Koen past zijn kennis van marketing econometrie toe in HRM, sales en marketing voor onder andere APG, LaBan Foods en het Van Gogh Museum. Hij is verantwoordelijk voor de opleiding HR Analytics.

 • Kim Leliveld
  Kim Leliveld MSc

  Medior Data Scientist

  Kim houdt zich bezig met afzetvoorspellingen voor onder andere Laban Foods, Bieze Food Group en Gazelle. Haar econometrische achtergrond zet zij verder in op het gebied van HR Analytics voor APG en de Nederlandse Spoorwegen.

 • Foto van Sven Pors
  Sven Pors MSc

  Junior Data Scientist

  Sven zet zijn specialisatie in informatiekunde in voor de ontwikkeling van webapplicaties (FCastTM en de productieplanner) voor Laban Foods. Zijn inzicht in IT-oplossingen draagt bij aan optimalisatie van onze applicaties.

 • Cees van Halem
  prof.dr. Cees van Halem

  Boardroom adviseur

  Cees is Emeritus hoogleraar Management Accounting aan de Erasmus Universiteit en heeft een ruime staat van dienst in zowel de wetenschap als in het bedrijfsleven. Directeur-eigenaar van Oasis (later overgegaan in Ordina VisionWorks) in de periode 1985-2002.

 • Anna Vermeul
  Anna Vermeul

  Directiesecretaris & Manager Marketing en Communicatie

  Anna Vermeul is werkzaam geweest in het bedrijfsleven, bij de overheid en in publiek-private samenwerkingsverbanden. Zij is sinds 2005 werkzaam bij de EUR Holding van de Erasmus Universiteit als directiesecretaris en manager Marketing & Communicatie.

 • Aagje Boelhouwer
  Aagje Boelhouwer MSc.

  Marketing & Communicatie

  Aagje combineert haar facility management en communicatie achtergrond o.a. door het organiseren van diverse events en bijeenkomsten. Daarnaast ontwikkelt zij marketingcampagnes, marketing en communicatie materialen en website. 

 • Jolanda Klos
  Jolanda Klos

  Program Coordinator en administrateur

  Jolanda is Program Coordinator van de postacademische opleiding Data Science & Business Analytics. Daarnaast zet Jolanda zich als administrateur in voor de financiële afdeling van EQI.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen