Nieuwe aanwinsten voor de Eregalerij van Onderwijs

Docenten van het studiejaar 2022-2023 hebben een plek in de passage

Wat hebben Renske Los, Joyce Lebbink en Gijs Elshout gemeen? Zij zijn de beste docenten van studiejaar 2022-2023 volgens studenten van de opleidingen Klinische Technologie/Technical Medicine, Nanobiology en Geneeskunde. Vanaf deze week zijn zij te zien in de Onderwijs Eregalerij in de passage van het Erasmus MC. 

Beste docent van het jaar 

Studenten van de opleidingen Geneeskunde, Nanobiology en Klinische Technologie/Technical Medicine kiezen elk studiejaar de beste docenten van het jaar uit. Dat zijn de docenten die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor het onderwijs. Studieverenigingen MFVR, Hooke en Variscopic organiseren de prijsuitreiking. De docenten worden bekroond met een vaste plek in de Onderwijs Eregalerij in de passage. 

Waarom hebben Renske, Joyce en Gijs gewonnen?

Studenten vinden dat Renske gepassioneerd, creatief en meedenkend is. Joyce betrekt studenten en behandelt met enthousiasme de onderwerpen. Gijs staat bekend als een goede gewaardeerde docent, die altijd klaarstaat om studenten te helpen. 

Meer weten?

Neem de trap omhoog en lees er op de bovenkant van het portret meer over. Of bezoek de website van de Onderwijs Eregalerij.

Lees meer over de Onderwijs Eregalerij

Onderwijs Eregalerij 

Sinds 2021 krijgen de beste docenten van het jaar een plek in de passage, bij de ingang van het Onderwijscentrum. Vanaf studiejaar 2021-2022 schitteren de beste docenten van het jaar drie jaar lang in de passage. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen