Coachingsdag

Ieder jaar organiseert het Erasmus MC een coachingsdag voor deelnemers aan de decentrale selectie. Tijdens deze dag krijg je uit eerste hand, van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de selectie, de ins & outs over de selectie te horen. We bereiden je uitgebreid voor op de decentrale selectie. Je leert hoe de selectie werkt, krijgt een sneak preview van de toetsen en we lopen samen met je door het deelnameformulier en de bijbehorende handleiding. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen. In verband met de coronacrisis kan de coachingsdag dit jaar mogelijk niet fysiek, maar digitaal/online worden aangeboden.

Datum en tijd

De coachingsdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 december 2021. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er een ochtend- en middagsessie worden georganiseerd.

Daags voor de coachingsdag ontvang je het programma en weet je in welke sessie je bent ingedeeld. Houd tot die tijd dus zowel de ochtend als de middag vrij (ruilen of het aangeven van een voorkeur is niet mogelijk).

Kandidaten die woonachtig zijn buiten Europa of minimaal drie maanden buiten Europa verblijven en daarom niet bij de coachingsdag aanwezig kunnen zijn, kunnen de tijdens de coachingsdag verstrekte informatie per e-mail ontvangen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Neem dan vóór 1 december contact met ons op via decentraleselectie@erasmusmc.nl en vermeld daarbij de volgende gegevens:

  • volledige naam;
  • studentnummer en reden verblijf buiten Europa;
  • en een bewijs (bijvoorbeeld een bewijs van inschrijving aan een buitenlandse onderwijsinstelling).  

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 oktober via het inschrijfformulier. Let wel op: dit kan alleen door kandidaten die een verzoek tot inschrijving voor de opleiding Geneeskunde Rotterdam in Studielink hebben staan. Formulieren zonder studentnummer worden niet in behandeling genomen. Na 5 december 2021 is het niet meer mogelijk om je aan te melden. In de week van 6 december ontvang je per e-mail meer informatie over het programma.

N.B. Aan deelname aan de coachingsdag zijn geen kosten verbonden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen