Tijdlijn decentrale selectie

Decentrale selectie

De selectie vindt plaats tussen 15 januari en 15 april. Onderstaand alvast een paar belangrijke data. Helaas zijn nog niet alle data van het gehele selectieproces bekend. Deze zullen later worden aangepast of toegevoegd in het overzicht.

 

Voorlopige Tijdlijn Decentrale selectie 2024
2 december 2023 Deadline inschrijven coachingsdag.
9 december 2023Coachingsdag.
15 januari 2024Deadline voor ischrijving in Studielink voor de bacheloropleiding Geneeskunde.
Na inschrijvingJe ontvangt per e-mail een uitnodiging voor het invullen van de E-module 'Kennismaking studie en beroep' en het maken van de voorbereidende opdracht. 
16 t/m 21 januari 2024Je ontvangt een uitnodiging om het portfolio in te vullen.
5 februari 2024Deadline voor het maken van de E-module en het inleveren van de voorbereidingsopdracht en het portfolio. Lever je na 5 februari in? Dan ben je te laat, word je niet uitgenodigd voor de selectie dag en krijg je geen rangnummer. 
Begin maartJe kijkt twee colleges van elk een half uur ter voorbereiding op de selectiedag.
Tweede helft maartTijdens de selectie dag maak je opdrachten die gericht zijn op communicatie, samenwerken en wetenschappelijk denken.
15 april 2024Op grond van de selectiecriteria wordt een ranking vastgesteld. Op 15 april ontvang je via Studielink je rangnummer. Als jouw nummer in aanmerking komt voor plaatsing, krijg je een plaats aangeboden.
Na 15 april 2024Je ontvangt per e-mail een toelichting op je rangnummer.
Binnen twee weken Binnen twee weken nadat je een plaats aangeboden hebt gekregen, moet je deze via Studielink accepteren. Doe je dit niet? Dan vervalt jouw plaats en kan je geen Geneeskunde studeren.
15 juli 2024 Deadline om te voldoen aan e vooropleidingseisen voor de bachelor Geneeskund.
1 september 2024Ben je gezakt voor je vooropleiding? Dan is dit de deadline om een correctie selectiepoging aan te vragen.

NB. Deze tijdlijn is onder voorbehoud. Aan bovenstaande data kunnen geen rechten ontleend worden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen