Psychologen voor studenten

Het team studentenpsychologen verleent in gezamenlijkheid hulp aan studenten met lichte klachten van psychische, sociale en/of emotionele aard. Wanneer de studentenpsychologen niet de juiste ondersteuning kunnen bieden, dan verwijzen ze naar andere interne en/of externe hulpverlenende instanties.

Privacy
Voor de studentenpsycholoog geldt een beroepsgeheim. Je gegevens mogen alleen gedeeld worden als je daar expliciet toestemming voor geeft. Dit delen kan nodig zijn in de gevallen waarin de studentenpsycholoog over jou of je behandeling moet overleggen met betrokken collega-studentenpsychologen. Met je aanmelding gaan wij ervan uit dat je hier toestemming voor geeft.

Belangrijk!
Indien je klachten dermate hoog zijn dat je op korte termijn hulp nodig hebt, adviseren we je om direct contact op te nemen met je huisarts. 

Wachttijden   
Afhankelijk van de drukte kunnen onze wachttijden voor een eerste consult variëren. We doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Als je een afspraak gemaakt hebt en deze is niet meer nodig, zeg deze dan tijdig af. Op dat tijdstip kan dan een andere student geholpen worden. Indien de wachttijd voor jou te lang is, adviseren wij je elders hulp te zoeken. Neem dan bijvoorbeeld contact op met je huisarts of probeer of er wel plaats is bij Siggie, een andere vorm van support via de Erasmus universiteit.

Afspraak maken        
Je kunt maximaal 6 weken van tevoren inschrijven voor een consult. Is er geen online of campusafspraak beschikbaar? Dan zijn alle opties voor de komende 6 weken volgeboekt. Er komen elke werkdag weer nieuwe afspraakopties bij. Als de huidige wachttijd te lang is gezien de ernst van je klachten, neem dan contact op met je huisarts.

Hieronder kun je een afspraak maken voor een consult met een studentenpsycholoog. Je kunt kiezen tussen een afspraak op de campus of online (via MS Teams). Om de beschikbaarheid te zien, selecteer je bij ‘afspraaktype’ eerst de afspraaksoort van je keuze. De wachttijden kunnen verschillen voor consulten online of op de campus. Bij eventuele vervolggesprekken kan er in overleg met de betreffende psycholoog opnieuw gekozen worden tussen afspraken online of op de campus.                                                                                                                      

Let op! Gebruik tijdens het aanmelden je studenten e-mailadres; 123456ab@student.eur.nl
In je ontvangstbevestiging lees je verdere instructies.

De studentenpsychologen van de EUR

 • Profielfoto
  Mw. L.J. (Lucille) Mac Nack MSc (zij, haar)

  Werkdagen: Ma, di en vr

 • profielfoto
  Mw. M.J. (Marit) Spillenaar Bilgen Msc (zij, haar)

  Werkdagen: Ma, di, do, vr (oneven weken)

 • profielfoto
  Mw. drs. A.M. (Jeannette) Selle (zij, haar)

  Werkdagen: Ma, di en vr

 • Profielfoto
  Mw. A. (Alexandra) Serry MSc (zij, haar)

  Aanspreekpunt preventie

  Werkdagen: Ma, di, woe en do

 • profielfoto
  Mw. N. (Naoual) Benaissa MSc (zij, haar)

  Werkdagen: Ma, di en vrij

 • profielfoto
  Mw. Drs. P. (Paulien) Mak (zij, haar)

  Woudestein: Ma, di en do

 • Profielfoto
  Mw. S. (Sara) Borrelli (zij, haar)

  Aanspreekpunt preventie

  Werkdagen: ma, di, woe en do 

 • De heer J. (Jeffrey) Jong Msc (hij, zijn)

  Werkdagen: Ma, di, wo en do

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen