Post-Master Indirecte Belastingen

Inleiding

Met de Post-Master Indirecte Belastingen biedt EFS hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals die zich verder willen verdiepen in het Europese- en nationale recht in de omzetbelasting.

Belangrijkste Feiten & Cijfers

Type
Cursus
Startdatum
Nog niet bekend
Tijdsduur
12 weken
Voertaal
Nederlands

Startdatums

Dinsdag 10 september tot en met 3 december 2019. Iedere dinsdag vinden twee bijeenkomsten plaats van ieder drie uur (14:00-21:00). Eind januari 2020 vindt de verdediging plaats.

Met de Nederlandstalige Post-Master Indirecte Belastingen biedt EFS hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals die zich verder willen verbreden en verdiepen in de werking en toepassing van het Europese- en nationale recht in de omzetbelasting. De post-master bestaat uit wekelijkse middag- en avond bijeenkomsten (dinsdagen) in de periode van 10 september tot en met dinsdag 3 december 2019.

Belangrijkste voordelen:

  • Hoogwaardige opleiding
  • Eén middag en avond per week
  • Gespecialiseerde docenten
  • Ruime netwerkmogelijkheden
  • Verbinding theorie en praktijk

In de Post-Master Indirecte Belastingen worden diverse onderwerpen geïntegreerd belicht. De EU-rechtelijke benadering staat daarbij op de voorgrond. Vanwege de toenemende rol van indirecte belastingen binnen het fiscale spectrum, wordt de focus gelegd op de onderwerpen die relevant zijn voor iedere ervaren fiscalist die werkzaam is op het terrein van de BTW.

De meest actuele ontwikkelingen binnen bekende BTW-thema’s worden behandeld zoals belastingplicht, plaats van dienst, maatstaf van heffing en aftrek van voorbelasting. Ook wordt ingezoomd op specifieke onderwerpen als holdingproblematiek, misbruik van recht en diverse vrijstellingen, waarbij specifieke aspecten die relevant zijn voor de financiële sector ook uitgebreid aan bod komen. Daarnaast wordt ingegaan op aanverwante thema’s, zoals het wetgevingsproces, de controle ondernemingsstrategieën, zodat ook de context van de regelgeving en de BTW-processen beter worden begrepen. Speciale aandacht wordt besteed aan de invloed die technologische ontwikkelingen hebben op de btw-functie binnen een concern.

Meer informatie is te vinden op de EFS website.

Drs. Ted Braakman

Foto van Ted Braakman
E-mailadres
braakman@law.eur.nl
Telefoonnummer
+31 (0)6 23 85 01 61

Programma Coördinator

Feiten & Cijfers

Tarief

€5.850,- inclusief cursusmateriaal en maaltijden.

BTW
Niet van toepassing
Startdatum
Nog niet bekend
Tijdsduur
12 weken
Aangeboden door
Erasmus School of Law
Discipline
Fiscaal recht
Type
Cursus
Voertaal
Nederlands
Bekostiging

private

Inschrijving

Aanmelden kan op de website van Post-Master Indirecte Belastingen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen