Ons onderzoek

Foto van student die boek leest in Library

Ons onderzoek is opgedeeld in vier verschillende departementen en drie grote interdisciplinaire onderzoeksinitiatieven. Al dit onderzoek is een belangrijke katalysator geweest bij de verdere ontwikkeling van ons onderzoek. 


Beurzen & Prijzen

Bij Erasmus School of Law werken onderzoekers die het best zijn in hun vakgebied, op zowel nationaal als internationaal niveau. Dit is de lijst van onze toponderzoekers die prestigieuze prijzen, beurzen en prijzen hebben ontvangen voor wetenschappelijke prestaties tijdens hun tijd aan Erasmus School of Law. 

Menelaos Markakis ontvangt European Court of Auditors award

Menelaos Markakis, universitair docent Internationaal en Europees Recht aan Erasmus School of Law, ontvangt een award voor zijn boek dat in 2020 verscheen.
Logo Erasmus School of Law

NWO subsidie voor Erasmus School of Law project FORT-PORT naar de aanpak van ondermijnende criminaliteit in de haven van Rotterdam

FORT-PORT beoogt beter inzicht te creëren in hoe criminele organisaties in en rond de haven Rotterdam opereren om bestrijding te bevorderen.

Drie onderzoekers van Erasmus School of Law ontvangen Max Planck beurs

Het Max Planck Instituut voor Procesrecht in Luxemburg heeft drie beurzen uitgereikt aan onderzoekers van Erasmus School of Law.

Onderzoeker Abby Onencan wint Open and Responsible Science Award

Abby Onencan, onderzoeker milieucriminaliteit aan Erasmus School of Law, heeft de EUR Open and Responsible Science Award voor Societal Engagement gewonnen.
Open Responsible Sciences Award Onencan

Hoe leert een rechtenstudent kijken door een juridische bril?

Alma Besic schreef haar masterscriptie over het aanleren van jargon aan toekomstige juristen. Ze won hiervoor de Jan Brouwer Scriptieprijs.
Foto van Alma Besic

New Voices prijs uitgereikt voor prikkelend artikel over The death of laws

Alberto Quintavalla, universitair docent aan Erasmus School of Law, heeft een prijs gewonnen voor de beste publicatie in een tijdschrift.
Alberto Quintavalla

Is de bijzondere status van religie in onze rechtsstaat eigenlijk wel gerechtvaardigd?

Sohail Wahedi, universitair docent aan de sectie Sociologie, Theorie en Methodologie van Erasmus School of Law, heeft de VWR-dissertatieprijs 2021 gewonnen.

Warren de Waegh wint de gouden medaille in de 2021 III Prize in International Insolvency Studies

Warren de Waegh, promovendus van Erasmus School of Law, heeft de gouden medaille gewonnen in de 2021 Prize in International Insolvency Studies.
Foto van Warren de Waegh

Alumnus Walther Haksteeg ontvangt Blenheim Scriptieprijs 2020

Walther Haksteeg, alumnus van de master Ondernemingsrecht heeft op woensdag 9 december j.l. de Blenheim Scriptieprijs 2020 in ontvangst mogen nemen voor zijn…
Foto van Walther Haksteeg

Erasmus School of Law kleurt de Dies Natalis van de universiteit rood

Op vrijdag 6 november heeft Erasmus School of Law een substantiële bijdrage geleverd aan de viering van de Dies Natalis, het 107-jarig bestaan van de…

Erasmus Law Review

Ons open access tijdschrift met multidisciplinaire en internationale focus.

Open access

Read publications written by our researchers.

Research boeken

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen