MyFuture

Working on... a dream.
Erasmusbeeld op de EUR

Wat is MyFuture?

Als aankomend jurist wordt steeds meer van je verwacht. Individualisering, innovatie, internationalisering en technische ontwikkelingen zijn van grote invloed op je studie en op de arbeidsmarkt. Deze veranderingen vragen om een brede ontwikkeling van vaardigheden die van pas kunnen komen in elke fase van je (studie)carrière. MyFuture is het programma van Erasmus School of Law dat jou hierbij kan helpen!

MyFuture organiseert verschillende workshops en stelt online modules beschikbaar voor bachelor- en masterstudenten van Erasmus School of Law. Voor elke student zal het aanbod aan workshops en modules anders zijn, afhankelijk van de studiefase waarin je je bevindt. Zo ben je ervan verzekerd dat jij vaardigheden kunt ontwikkelen waar jij op dat moment behoefte aan hebt!

Door het aanbieden van deze mogelijkheden kan MyFuture jou helpen op het gebied van:

  • Studiesucces: De workshops en modules die door MyFuture worden aangeboden, zullen voor een groot gedeelte studie-gerelateerd zijn. Op die manier kun je vaardigheden ontwikkelen die jou kunnen helpen om je studie met succes af te ronden!
  • Inclusiviteit: Het onderwijs is er voor iedereen, en voor iedereen is binnen Erasmus School of Law een plek. MyFuture ondersteunt deze boodschap door bij te dragen aan het studiesucces van iedere student en daarbij zoveel mogelijk te kijken naar wat elke student nodig heeft. Zo ontwikkel jij precies de vaardigheden die jij nodig hebt op een plek waar je je welkom voelt!
  • Studentenwelzijn: In een aantal modules die zullen worden aangeboden door MyFuture, zal ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Hierbij kun je onder andere leren hoe je om moet gaan met stress, studiedruk en lastige situaties. Door op deze manier je welzijn te vergroten, kun je uiteindelijk meer bereiken, waaronder het verhogen van je studiesucces!
  • Duurzaam arbeidsleven: Door het volgen van de workshops en het doorlopen van de modules van MyFuture word je niet alleen verder geholpen op het gebied van je studie, je zult ook voorbereid worden op jouw stap naar de arbeidsmarkt. Je zult merken dat juristen van vele markten thuis moeten zijn om hun kennis up-to-date te houden in de huidige dynamische arbeidsmarkt. Bij MyFuture zul je de tools aangereikt krijgen die jij nodig hebt om dit op een succesvolle en duurzame manier te doen.

Ben je enthousiast geworden en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent MyFuture? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de MyFuture course op Canvas.

Heb je nog andere vragen dan kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen. Kan je altijd contact met ons opnemen. 

Upcoming events

Geen evenementen gevonden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen