Minoronderwijs aan de EUR

Geef jouw voorkeur door

in Osiris student

Uiterlijk 30 juni

Beschikbare minoren

in de tweede aanmeldperiode

Bekijk de lijst

Geef kleur aan je opleiding met een minor! Aan het begin van je derde bachelorjaar is er ruimte om een minor te volgen. Ga jij je horizon verbreden of ga je juist specialiseren binnen je eigen vakgebied? Waar je ook voor kiest, Minor = More!

Kies welke situatie op jou van toepassing is voor meer informatie over het aanbod, aanmelding, wisselen en uitschrijven en andere praktische zaken.

Nieuws

 • Tweede aanmeldperiode voor minoren tot nader order gesloten

  Vanwege technische problemen is de tweede aanmeldperiode voor minoren tot nader order gesloten. Houd de minorwebsite in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

 • Nieuwe minoren

  Op vrijdag 15 mei jl. zijn er twee interdisciplinaire minoren aan het minoraanbod toegevoegd. Bij de minor Future Learning with Technology: Prototyping and Design maak je kennis en ga je praktisch aan de slag met EdTech (educational technology). Ervaring met en/of kennis van programmeren is niet vereist. Tijdens de minor Science and Practice for Transformative Change creëer je samen met medestudenten uit andere disciplines interventies voor een concrete maatschappelijke transitie op het gebied van duurzaamheid. Beide minoren zijn toegankelijk voor alle EUR-studenten die een verbredende minor willen volgen. Je kunt nog tot en met 31 mei je voorkeuren indienen of wijzigen. Leidse studenten kunnen zich aanmelden via uSIS. Studenten van de TU Delft dienen vooraf toestemming te vragen aan hun examencommissie en kunnen zich via de procedure voor externe studenten aanmelden.

 • Tweede aanmeldronde

  Van 15 t/m 30 juni vindt er een tweede aanmeldronde plaats. Omdat voor veel studenten de exchange niet door kan gaan, zullen waarschijnlijk meer studenten nog een minorplek moeten krijgen tijdens de tweede inschrijfperiode. Ben je in de eerste ronde uitgeloot, gaat je exchange of stage niet door of ben je te laat met aanmelden? Dan kun je je voor minoren waar na de eerste loting nog plek vrij is, vanaf maandag 15 juni tot en met dinsdag 30 juni aanmelden in OSIRIS Student. Ook hier kun je weer maximaal 5 minorvoorkeuren aangeven en zal de plaatsing op basis van loting gebeuren. Het is in die periode niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een LDE, Leidse of Delftse minor.

 • Aanmelden minoren 2020-2021

  Geef van 1 mei tot en met 31 mei je minorvoorkeuren op voor de reguliere minoren. 

  Meer informatie? Klik dan hier.

 • Minor Arbeidsrecht en reorganisatie wordt niet aangeboden in 2020-2021

  De minor Arbeidsrecht en reorganisatie van de Erasmus School of Law zal vanaf het academisch jaar 2020-2021 niet meer worden aangeboden.

  Klik hier voor meer informatie over minoraanbod op de EUR en de minorenlijst.