Master Open Dag

Op zoek naar een master op het vlak van economie, bedrijfskunde, psychologie, rechten of cultuur? Bezoek de Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak kennis met onze masteropleidingen en onze campus! De volgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 30 november. 

Informatiemarkt en voorlichtingsrondes

Nagenoeg alle masteropleidingen geven presentaties en er staan studievoorlichters voor je klaar om je vragen over de masteropleiding van je keuze te beantwoorden. Op de informatiemarkt kun je terecht voor informatie over bijvoorbeeld instroommogelijkheden, toelatingseisen en aanmeldprocedures. 

Hoe kies je je master?

Wil je weten hoe je tot een goede masterkeuze kunt komen? Volg dan de presentatie “Hoe kies je je master?” Kiezen lijkt vooral gemakkelijk omdat je veel mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! In de presentatie krijg je o.a. handvatten aangereikt hoe je goed door een keuzeproces kunt gaan, wat de valkuilen zijn bij het maken van een keuze en met welke dilemma’s je wellicht wordt geconfronteerd. De presentatie wordt verzorgd door de loopbaanadviseurs van de EUR.

Praktische informatie over de Master Open Dag

Voor wie?
Masterkiezers en hun ouders/verzorgers.
Wanneer
Zaterdag 30 november 2019.
Waar?
Campus Woudestein
Route en bereikbaarheid
Wat?
Informatiemarkt en voorlichtingsrondes per master (met studenten, alumni en docenten).
Meer over het programma

Een impressie van de Master Open Dag

Master Open Dag- Erasmus Universiteit Rotterdam

Ervaringen van bezoekers