Onderwijs

Een nieuwe generatie inspireren 
 

Minor

Er is een spannende nieuwe minor beschikbaar. In de minor Sport en Society leren studenten de rol van sport in onze samenleving kritisch te beoordelen. In deze unieke, multidisciplinaire minor wordt sport vanuit verschillende invalshoeken bekeken, waaronder economie, filosofie, geschiedenis en mediastudies. Klik de link voor meer informatie over de minor Sport en Society.

Master

Door de minor 'Sports & Society' voort te zetten en uit te werken in een nieuwe masteropleiding Sport, Governance & Social Responsibility, maken we interactie mogelijk tussen onderzoek en impactgedreven onderwijs, waarbij zowel bachelor- als masterstudenten betrokken worden bij onderzoeksprojecten en maatschappelijke interactie.

Kortlopende curricula

ESPRIT zal voor een breder publiek open-access kortlopende curricula ontwikkelen, waarin actuele uitdagingen op het gebied van sportintegriteit aan de orde komen:

  • Sportethiek in een veranderende wereld
  • Genderdiversiteit, eerlijkheid en inclusie
  • Sport en politiek
  • Belichaming en intimidatie
  • Matchfixing en ondermijning

Valorisatie

ESPRIT's embedded ethics-diensten bevatten het verbeteren van morele weerbaarheid en het versnellen van transitie. Daarnaast combineren we onderzoek met impact en valorisatie, door middel van onderzoeksprojecten in opdracht, training en advies, waarbij we onze nationale academische, professionele en beleidsnetwerken inschakelen. Door middel van kwalitatief onderzoek, curriculum ontwikkeling, actie-onderzoek, co-creatie, transitieprogramma's, advisering en coaching, zal ESPRIT's kennis zich verspreiden in de Nederlandse sportgemeenschap, door een combinatie van academische publicaties met publicaties in vakbladen en publieke media, conferenties, gastcolleges, keynotes, webinars en podcasts.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons onderwijsprogramma: meeuwsen@esphil.eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen