Testimonial Tommie van der Veer liep stage bij woningcorporatie Havensteder

Binnen Havensteder heb ik als stageopdracht mogen werken aan een onderzoek naar de huisvesting van bijzondere (kwetsbare) doelgroepen.

Tommie van der Veer

liep stage bij woningcorporatie Havensteder

In het tweede jaar van Bestuurskunde is het mogelijk om stage te lopen bij een (semi-)publieke organisatie. Na anderhalfjaar bezig te zijn met een voornamelijk theoretische insteek krijg je deze tien weken de mogelijkheid om deze verworven kennis in een praktische omgeving te benutten.  

Zelf heb ik dit mogen doen bij de woningcorporatie Havensteder. Binnen Havensteder heb ik als stageopdracht mogen werken aan een onderzoek naar de huisvesting van bijzondere (kwetsbare) doelgroepen. Hiervoor heb ik gebruikt gemaakt van mijn theoretische bestuurkundige achtergrond om interviews af te nemen met medewerkers van de organisatie en al bestaand onderzoek te gebruiken om uiteindelijk een beleidsadvies te schrijven. 

Daarnaast heb ik ook de kans gekregen met een aantal medewerkers mee te lopen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden bij Havensteder. Dit heeft mij de kans geboden de medewerkers echt te betrekken bij het schrijven van het beleidsadvies. Naast dat dit een uitstekende manier was om te netwerken, heb ik bij deze stage ook de waardevolle les geleerd dat medewerkers graag betrokken zijn bij beleidsvorming.  

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen