Student Life Officer

Team Student Life Office ESSB
Michelle Muus

Het Student Life Office helpt (internationale) studenten bij vragen rondom wonen in Rotterdam. Het team is er ook om studenten te helpen met hun draai vinden in hun nieuwe (sociale) leven in Rotterdam. 

Activiteiten

Elke maand wordt er een activiteit georganiseerd voor de studenten van ESSB. Door de activiteiten ontmoet je nieuwe mensen en leer je ook je medestudenten beter kennen. De activiteiten zijn meestal in Rotterdam, maar soms wordt er ook een uitstapje buiten de stad gemaakt. En we regelen altijd een fikse studentenkorting.

Maandelijkse borrel

Tijdens het collegejaar is er elke 2e donderdag van de maand een borrel op een wisselende locatie. Alle studenten en docenten van de faculteit worden uitgenodigd voor deze borrel. Kortom, de perfecte plek om je docenten en medestudenten beter te leren kennen.

Hulp bij praktische zaken

Naast deze activiteiten en evenementen is het Student Life Office er ook om je te helpen met praktische zaken. Gedurende het hele jaar worden er verschillende workshops gegeven over onderwerpen die betrekking hebben op het leven in Rotterdam. Als je vragen hebt over je persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op via e-mail studentlifeofficer@essb.eur.nl of vraag het via de chat.

Persoonlijke vragen? 

De activiteiten bieden de perfecte kans om andere studenten te leren kennen. Mocht je benieuwd zijn naar andere tips om contact te leggen met medestudenten dan kun je ons altijd mailen of chatten.

Mis geen event of borrel

Elke maand wordt de Student Life nieuwsbrief verstuurd die je informeert over de aankomende activiteiten en borrels. Vul onderstaand formulier in om de nieuwsbrief te ontvangen op je privé-mail. Zo blijf je op de hoogte van alle activiteiten en borrels.

Ik ontvang de nieuwsbrief graag in het

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen