Student Life Officer

Zera Brink - Events & Student Life Officer

Het Student Life Office helpt (internationale) studenten bij vragen rondom wonen in Rotterdam. Het team is er ook om studenten te helpen met hun draai vinden in hun nieuwe (sociale) leven in Rotterdam. 

Activiteiten

De Student Life Office organiseert regelmatig activiteiten voor de studenten van ESSB. Door de activiteiten ontmoet je nieuwe mensen en leer je ook je medestudenten beter kennen. De activiteiten zijn meestal in Rotterdam, maar soms wordt er ook een uitstapje buiten de stad gemaakt. En we regelen altijd een fikse studentenkorting.

Hulp bij praktische zaken

Naast deze activiteiten en evenementen is het Student Life Office er ook om je te helpen met praktische zaken. Gedurende het hele jaar worden er verschillende workshops gegeven over onderwerpen die betrekking hebben op het leven in Rotterdam. Als je vragen hebt over je persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op via e-mail studentlifeofficer@essb.eur.nl of vraag het via de chat.

Persoonlijke vragen? 

De activiteiten bieden de perfecte kans om andere studenten te leren kennen. Mocht je benieuwd zijn naar andere tips om contact te leggen met medestudenten dan kun je ons altijd mailen of chatten.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen