Pre-master Pedagogische Wetenschappen - eenjarige instroompauze

Vanaf 2024-2025 gaan we weer van start

De pre-master Pedagogische Wetenschappen gaat met een nieuw programma van start in 2024-2025. Tot die tijd is er een instroompauze. De aanmelding voor het academisch jaar 2024-2025 gaat van start in het najaar van 2023. Hier vind je antwoord op veel gestelde vragen over de instroompauze die is afgekondigd.

Veel-gestelde vragen

Op dit moment werken we aan een nieuw pre-masterprogramma van Pedagogische Wetenschappen. Om hier voldoende aandacht aan te kunnen besteden, is besloten een instroompauze van een jaar in te lassen.

Er zal in het academisch jaar 2023-2024 geen pre-master Pedagogische Wetenschappen van start gaan. Aanmelding is daarom nu niet mogelijk. Vanaf oktober 2023 zal de aanmelding voor 2024-2025 opengaan.

Net als voorheen zullen pre-masters aangeboden worden voor de drie masterafstudeerrichtingen die we bij Pedagogische Wetenschappen bieden, namelijk Onderwijswetenschappen, Orthopedagogiek en Opvoedvraagstukken in een Diverse Samenleving. Houd de website in de gaten. Zodra meer duidelijk is, zal dit bekend gemaakt worden.

Een behaalde toelatingstoets uit 2022 is bij uitzondering een jaar langer geldig en biedt toegang tot de pre-master Pedagogische Wetenschappen die in 2024-2025 van start zal gaan.

Dit is helaas niet mogelijk. Een pre-master – master-traject is een op-maat-gemaakt programma, vaak ook om aan de NVO-eisen te voldoen. Een pre-master elders biedt daarom geen toegang tot de master aan de EUR; net als dat de pre-master Pedagogische Wetenschappen aan de EUR in principe geen toegang biedt tot een master elders.

Nee, er zullen geen presentaties gegeven worden over de pre-master Pedagogische Wetenschappen op de Master Open Dagen van november 2022 en maart 2023. We zijn op dit moment drukdoende met het opnieuw vormgeven van de pre-master. Zodra er meer bekend is, zullen we hierover berichten via onze website en op de Master Open Dagen in november 2023 en maart 2024.

We verwachten dat we vanaf juni 2023 meer informatie kunnen geven over de nieuwe pre-master Pedagogische Wetenschappen, over de inhoud en hoe je je ervoor kan aanmelden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen