EURly Birds

Birdwatching with the Ecologists of Bureau Stadsnatuur
Birds flying at sunrise
Datum
donderdag 4 apr 2024, 06:45 - 08:30
Type
Algemeen
Gesproken taal
Engels
Locatie

Kralingse Bos

Meld je aan! Voeg toe aan agenda
Birds flying at sunrise in a triangle formation

Terwijl de meesten van ons 's ochtends vroeg nog liggen te slapen, beleeft de vogelwereld zijn spitsuur al. Allerlei vogels die je normaal niet tegenkomt komen uit hun schuilplaats tevoorschijn om hun dag te beginnen. Hoe kun je ze spotten? Op welke manier kun je ze naar je toe lokken? En waar zijn deze dieren allemaal terwijl mee bezig terwijl wij nog maar net wakker zijn?

Nu de lente voor de deur staat komen er weer veel verschillende vogelsoorten naar Nederland terug. Ga samen met de ecologen van Bureau Stadsnatuur in de schemering in een kleine groep op zoek naar zeldzame vogels en andere dieren. Tijdens onze zoektocht vertellen ze je alles over wat er gebeurt in de verborgen stadsnatuur van Rotterdam. Dus, mis geen wilde dieren door uit te slapen en ga mee met de EURly Birds!

Bureau Stadsnatuur is een kennisinstituut dat werkt aan de natuur inclusieve stad. Het is een kleine professionele organisatie met uitgebreide kennis van de natuur in de Randstad, met de nadruk op Rotterdam en het havengebied. Bureau Stadsnatuur is onderdeel van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Omdat we de dieren niet willen afschrikken zijn er zeer beperkte kaarten beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Meer informatie

Datum: Donderdag 4 April 2024
Tijd: 06.45 uur – 08.30 uur
Locatie: Kralingse Bos (Exacte Locatie Wordt Gedeeld Na Registratie)
Toegang: 5 Euro

Georganiseerd door Studium Generale 

Gerelateerde content
Samen met ESN-Rotterdam nodigen we je uit voor onze maandelijkse filmavond op de campus. Deze keer vertonen we de Studio Ghibli-film Spirited Away!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen