Mindfulness | TOP trainingen

Datum
donderdag 22 apr 2021, 15:15 - 17:15
Ticket informatie

top@eur.nl

Schrijf je in Voeg toe aan agenda

In de academische wereld vereenzelvigen we ons vooral met ons hoofd. Ons hoofd dat vol kan zijn met briljante en probleemoplossende gedachten. We hebben geleerd om veel en hard te denken en om onze gedachten serieus te nemen; de kwaliteit van onze gedachten bepaalt immers een essentieel deel van ons succes.

Hoewel denken vele voordelen heeft, is er ook een duidelijke keerzijde. Zo hebben we naast de briljante en behulpzame gedachten ook vele nutteloze en zelfkritische gedachten, die we vaak net zo serieus nemen. Daarnaast vallen we regelmatig terug in oude (denk)patronen die niet per se passend zijn voor de situatie waarin we zitten of de kwestie waarmee we bezig zijn. Ten slotte besteden we over het algemeen minder aandacht aan onze emoties en lichaamssensaties, terwijl die ons veel kunnen vertellen, daarbij soms zelfs vergetend dat we een lichaam hebben dat behoefte heeft aan eten, drinken, of een betere houding.

Mindfulness geeft ons de mogelijkheid om op ieder moment uit de automatische piloot te stappen en zo bewustere keuzes te kunnen maken. 

Let op: Weet je nog niet zeker of mindfulness iets voor jou is? Op 24 maart (16.00-17.00) hebben we een gratis proefsessie! Aanmelden voor deze sessie kan via een mailtje naar top@eur.nl.

  Praktische informatie

  Data: 

  22, 29 april, 20, 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni 2021

  Tijden: 

  15.15 - 17.15 

  Proef-sessieWeet je nog niet zeker of mindfulness iets voor jou is? Op 24 maart (16.00-17.00) hebben we een gratis proefsessie! Aanmelden voor deze sessie kan via een mailtje naar top@eur.nl.

  Duur:

  8 bijeenkomsten van 2 uur. Houdt er rekening mee dat je naast de bijeenkomsten een aantal uur per week nodig hebt voor het doen van opdrachten, zoals het afluisteren van audiobestanden, korte oefeningen, etc.
  Locatie:Online
  Kosten: €400 per deelnemer
  Voeraal:Nederlands
  Overig:Voor deze training ontvang je een certificaat bij een deelname van minimaal 80%.