Promotie A.L. (Alissa) van Zijl

The Subtle Art of Being Different While Working Together: An empirical study of teams in the context of the Dutch social welfare reform
Promotor

Prof.dr. A.J. Steijn

Promotor

Prof.dr. F. Koster

Co-promotor

Dr. B. Vermeeren

Datum
donderdag 20 jan 2022, 13:00 - 14:30
Type
Promotie
Spatie
Senaatszaal
Gebouw
Erasmus Building
Locatie
Campus Woudestein
Voeg toe aan agenda

Op 20 januari 2022 verdedigt A.L. van Zijl haar proefschrift, getiteld: ‘The Subtle Art of Being Different While Working Together: An empirical study of teams in the context of the Dutch social welfare reform’.

In dit proefschrift is onderzoek gedaan naar de Nederlandse wijkteams die sinds 2015 een belangrijke basis vormen voor het socialezekerheidsstelsel. Voorafgaand aan de invoering van de wijkteams heeft de overheid verwachtingen geformuleerd over de inrichting van de wijkteams om de samenwerking tussen professionals te verbeteren. In dit proefschrift staat de vraag centraal in hoeverre deze beleidsaannames met betrekking tot het functioneren van de wijkteams in de praktijk gerealiseerd worden. Door deze vraag te beantwoorden levert dit proefschrift een bijdrage aan het begrijpen en sturen van de wijkteams, die al sinds het moment van invoering een onderwerp van discussie vormen.

De promoties vinden niet op de gebruikelijke wijze publiekelijk plaats. Er is aan kandidaat een livestreamlink verstrekt. De ceremonie zal exact om 13.00 uur beginnen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen