Binnenkort een nieuwe editie van Het Leeskabinet bij Donner

Rotterdamsch Leeskabinet
Foto Eddo Hartmann

Tom Wilenski, een vijftigjarige journalist, reist mee op een reddingsboot voor migranten. Al snel botst het met de jonge activistische vrouwen die het schip runnen. Deze generatieclash vormt de inzet van 'De schoft', de nieuwste roman van Marente de Moor. 

In een tijd waarin we snel stelling moeten nemen over allerhande onderwerpen, wil De Moor een lans breken voor de twijfel, zo vertelde ze aan Trouw: "‘Echte verdraagzaamheid is de ander het voordeel van de twijfel geven, óók als die lastige vragen stelt bij jouw opvattingen."

Het belooft een mooi gesprek te worden over een echte ideeënroman. Berrie Vugts interviewt de schrijver voor het Rotterdamsch Leeskabinet in onze jaarlijkse samenwerking met boekhandel Donner, zaterdag 22 april om 15.00 uur, inloop vanaf 14.15. De toegang is vrij, met gratis ticket. Meer informatie en aanmelding vindt u in ons programma

Meer informatie

Informatie over de activiteiten van het Rotterdamsch Leeskabinet vindt u onder Programma. Nog geen lid van het Leeskabinet? Meld u aan en wees welkom bij de mooiste bibliotheek van Rotterdam.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen