Overige contactformulieren

Lid worden

Wil je lid worden van de Universiteitsbibliotheek of het Rotterdamsch Leeskabinet, vul dan dit formulier in. Dit is relevant voor:

  • gasten van de EUR;
  • studenten en medewerkers van andere universiteiten;
  • studenten en medewerkers van de Hogeschool Rotterdam en De Haagse Hogeschool;
  • particulieren.

Aanschafsuggestie

Mis je een publicatie in de bibliotheekcollectie? Laat het ons weten via het formulier. Vermeld bij Toelichting (More detail/Explanation) de volgende gegevens:

  • titel, auteur, jaar van uitgave, eventueel de editie;
  • faculteit waaraan je verbonden bent. 

Een Faculty Liaison (verantwoordelijk voor de digitale en fysieke collectie per vakgebied) beoordeelt je aanvraag. Je ontvangt bericht of het boek wordt aangeschaft. Is dit het geval, dan krijg je ook een bericht wanneer het boek voor je klaarstaat of online beschikbaar is via sEURch. Check hier het aanschafbeleid van e-books.

Gedrukt tijdschrift aanvragen

Oudere jaargangen van gedrukte tijdschriften worden bewaard in een gesloten magazijn. Om een oudere jaargang in te zien vraag je deze vooraf aan via het online formulier.
Je hebt hiervoor een geldige (digitale) studentenkaart of lenerspas nodig en het P-nummer van het tijdschrift. Het P-nummer staat in de beschrijving van het tijdschrift in sEURch (bijvoorbeeld Call Number = P 15.404).

Vraag aan EDSC (Erasmus Data Service Centre)

Stel je vraag aan het EDSC-team over het zoeken en gebruiken van financiële data.

Persoonlijke afspraak

Wil je een afspraak maken met een bibliotheekmedewerker? Doe dit via het formulier. Denk hierbij aan hulp bij je literatuuronderzoek of voor meer informatie of ondersteuning m.b.t. een dienst of faciliteit van de bibliotheek.

Online betalen

De onderstaande formulieren zijn uitsluitend bedoeld voor betalingen aan de Universiteitsbibliotheek. Vul, voor een snelle en correcte verwerking van je betaling, alle velden op het formulier in. Check ook de Privacy Statement Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Kies uit één van de onderstaande betaalformulieren:

IBL (kopie)
IBL (boek)
Bibliotheekkaart  
Boete 
Vervangingskosten 
Portokosten 
Diversen 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen