Nieuw: E-Book Collectie Diversiteit, Gelijkheid, en Inclusie

De Universiteitsbibliotheek biedt nu toegang tot de Collectie Diversiteit, Gelijkheid, en Inclusie van IGI Global, met meer dan 320 e-books.

De experts van IGI Global hebben een selectie gemaakt van meer dan 320 e-books die betrekking hebben op toegankelijkheid, gender en identiteit, cultuur en ras, religie, human resources, maatschappelijke betrokkenheid en meer. De collectie bevat titels van 2006 tot 2022. Met verschillende titels die in de nabije toekomst zullen verschijnen, ben je gegarandeerd van de nieuwste inhoud op deze onderwerpen. Ook goed om te weten: 40% van de werken van deze uitgeverij is afkomstig van wetenschappers uit niet-westerse landen.

Vind de titellijst (inclusief toekomstige titels) hier, of blader door en lees de collectie hier. De titels zijn ook toegankelijk via sEURch.

Deze toegang is onderdeel van een pilot evidence based acquisitie: we hebben 12 maanden toegang, daarna gebruiken we de gebruiksstatistieken om te beslissen welke boeken we kopen voor permanente toegang.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen